Ezek jó adatok? 18 mm szabályos petezsák, benne szabályos szikhólyag?
Figyelt kérdés
6+2 hetesen voltam dokinál, embriót még nem láttunk sajnos, viszont nekem 17. napon volt ovulációm, lehet emiatt nem láttuk még? A dokim azt mondta minden rendben és hogy a napok is sokat számítanak,amúgy a papíromra azt írta 5-6 hetes terhesség. 2 hét múlva megyek vissza, úgy izgulok hogy fejlődik e rendesen.2013. nov. 28. 15:02
2/7 anonim válasza:
Majd fogjátok látni az embriót is
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak itt annyian írták, hogy 5-6 hetesen már látták az embriót meg szívhangot, így kicsit elkeseredtem, hogy talán valami baj lehet!
2013. nov. 28. 15:23
5/7 anonim válasza:
18 mm-es petezsák túl nagy a 6+2 héthez.
Te kb. 7 hetes lehetsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Okt. 12 volt az utolsó mensim első napja, 28-án volt ovulációm, rá 14 napra pozitív teszt! A doki is 5-6 hetes terhességet írt a lapomra.
2013. nov. 28. 16:27
7/7 anonim válasza:
Én is úgy voltam, mint te, hogy 17 mm volt a petezsák, 6+5 hetes voltam az utolsó mensitől. És mikor a hüvelyi uh után a vetközőben húztam fel a nacimat, akkor hallottam, hogy kérdezi az asszisztens a dokit, hogy hány hetet írjon. A doki azt mondta, hogy hat hetet, mert nem írhatnak hatnál többet, ha nem látszik még embrió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!