Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13 hetes vagyok.1 hétig volt...

13 hetes vagyok.1 hétig volt csak hányingerem, meg néha egy kis görcs. Csak a héten van hányingerem, ha téliszalámit eszek. Savanyúsűgot és a sósat, csípőset nagyon kívánom. Fiam vagy lányom lesz?

Figyelt kérdés
2008. júl. 11. 13:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiad vagy lányod :D

Lassan mehetsz 4D ultrahangra és akkor megmondják majdnem tutira :)

Addig felesleges a babonákat nézegetni...

Hajrá!!

18 hetes kismami

2008. júl. 11. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:
akinek mondtam eddig,az azt mondta,hogy amiért nem vagyok rosszul,lány. aztán meg a savanyúság miatt fiú. most akkor mi?
2008. júl. 11. 13:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne egyél téliszalámit, ha hányingered van tőle, sajna terheseknek egyébként sem ajánlják. (Azért én is eszek néha :).) Elég sok mende-monda van, hogy ha ezt vagy azt kívánsz, ha rosszul vagy, stb akkor fiú lesz vagy lány, de ezekre nem kell hallgatni, majd kiderül, ha megmutizza a 18 hetes UH-n.
2008. júl. 11. 13:28
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Előző válaszoló vagyok. Nekem azt mondták,hogy a lányokkal vannak rosszabbul a kismamák, mert több a női hormon, vagy ilyesmi (nem tudom pontosan). Szóval ha fiú, kevésbé vagy rosszul. Meg állítólag a fiúkkal többet eszik egy kismama, és nem édességeket. Na meg a csúcsos-has = fiú.

De szerintem nem lehet ilyenekre alapozni, ezek csak babonák, ezekre bármikor rá tud bárki cáfolni.

Én úgy gondolom,hogy nekem fiam lesz, de eddig dugdosta magát :( Majd meglátjuk :) Ha a babonákat nézem, akkor tuti fiú :) Üdv

2008. júl. 11. 13:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem előző válaszoló, hanem első :D elnézést :D
2008. júl. 11. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszek a babonákba, de én egyáltalán nem voltam rosszul, nem hánytam, szinte semmi bajom nem volt és inkább savanyút kivántam, mint édeset, a védőnőm már az elején fiúra tippelt és bejött. Fiam lesz! De ez lehet véletlen. Ilyenkor mindenki próbál találgatni és ha megfigyeled kb. 50-50 %-ban mondanak fiút, lányt is az emberek. Ja, nekem többen mondták azt, hogy lány lesz...
2008. júl. 11. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:

Helló!

Én a sósat kívántam inkább (most már jöhet bármi), gömbölyű pici pocakom van, rosszul voltam a 16. hétig, és sokan arra tippeltek, hogy biztos lány, és nagy tévedés, ugyanis kisfiút hordok a szívem alatt!! :-)

Tényleg nem lehet adni ezekre a babonákra és mende-mondákra!!

25 hetes kismama vagyok.

2008. júl. 11. 13:39
 8/8 anonim ***** válasza:

16 hétig mindennap hánytam, émelyegtem. Nem vagyok kívánós, de néha jól esik a koviubi, néha meg a tábla csoki. Kislányt várunk, legalább is 4-szer már azt mondta a doki.

30 hetes boldog kismama

2008. júl. 11. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!