Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes terhes vagyok és erős...

8 hetes terhes vagyok és erős hányingerem van, viszont hányni nem tudok. Érdemes meghánytatnom magam? Segítene?

Figyelt kérdés
2008. júl. 11. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem. Inkább próbáld ki a gyömbért. Van akinek az üditő, nekem a gyömbéres piritós vált be, meg az alma. Szedhetsz rá magne B6-ot is valamennyit az is segít, én 3*2-t szedtem anno. Megszüntetni semmi sem fogja de egy kicsit talán enyhiti. Kb. 10-12 hét körül el fog múlni remélhetőleg. Boldog babavárást! üdv.: 37 hetes kismama
2008. júl. 11. 13:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Engem is sokat kínzott erős hányinger, de hányni sosem hánytam magamtól. És volt hogy bizony meghánytattam magam, de csak ideiglenesen segített, utána ugyanúgy kínzott tovább. Tehát nem érdemes, amúgy is így sok fontos ásványi sót veszíthetsz. Próbálj inkább hideg kakaót inni, kekszet enni, hideg ásványvizet is megpróbálhatod. Nekem leginkább a jéghideg kóla és a fagyasztott eper segített. Mielőbbi jobbulást, boldog babavárást! 21 hetes kismama
2008. júl. 11. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem elkeseríteni akarlak, de én a 16. hétig rosszul voltam, és sajna elég sok mindenkinek nem szűnik meg a hányinger és a hányás a 12. héten. A 4. hónapig "nyugodtan" megmaradhat. Én 1-szer dogtam le az ujjam, mert már nagyon rosszul voltam, éreztem, hogy ott van a gyomromban és ki kell jönnie. Nem jött ki, csak olyan 5 perc múlva kellet visszaszaladnom a wc-re. Nálam pl, ha ki kellett hánynom valamit, akkor ha hozzáértem a gyomromhoz minden bajom volt. Ha nem volt mit kihányni (csak gyomorsavat hánytam mindig reggel), akkor ezt nem éreztem, csak a hányinger volt meg. A kakaó nekem is jó volt és a gyakori étkezés is segít, mert akkor nem érzed egy kis ideig. Azért ezzel vigyázni kell, nehogy elhízás legyen belőle.
2008. júl. 11. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly amikor terhes voltam nagyon rosszul voltam (sajna elvesztettuk a babat),de nekem a hanyinger ellen a banan segitett...Most a moztani terhessegemnel nem igazan voltam rosszul inkabb csak ha hagymat ereztem....de 1 korty Pepsi es elmult a hanyinger...

Sokan a gyomberre eskusznek,masok a hideg tejre,gyumolcsokre,jegkockara...es meg sorolhatnam.

Probalgasd ki oket,es teszteld magad nem biztos h ezektol a dolgoktol elmulik a hanyingered de erdemes leteszteld magad...h rajojj neked mi valik be.

Gratulalok a babahoz!@

18 hetes pocakos

2008. júl. 11. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!