Sokkal nagyobb a hasam, mint a terhességi korom. Ez alkati? Szülésre látni sem fogok tőle! Sebaj, mert imádom! Csak kíváncsi vagyok, miért van nagy hasam 13 hetesen. Vékonka vagyok, lehet azért?
Szerintem ez egyeni. En is vekony vagyok (meg 27 hetes kismamakent is) es magas. A masodik babamat varom es nincs hatalmas pocakom, sot!
Gombolyu, formas, feszes, viszont egyaltalan nem nagy. Az elso trimeszterben mindket babammal iszonyatosan puffadtam, de az elmult es lement a pocakom, az elso babammal 25 hetesen kezdett el ismet noni, a masodikkal 20 hetesen. Mindket terhessegnel boven felido utan lett akkora a pocim, mint az elejen volt a puffadastol.
Tenyleg nem tudom, hogy mitol fugg, tobben azt mondjak, hogy azert maradok formas (a derekam, karcsusagom megmaradt) mert magas vagyok es van helye boven bennem a babanak. Volt aki azt mondta, hogy biztosan pici babat szulok (ez nem jott be, az elso babam 4 kg-mal szuletett, boven eleg volt nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!