Melyik terhességi teszt a legjobb. Melyik mutatja ki leghamarabb? A márkájára vagyok kíváncsi!
Figyelt kérdés
2011. febr. 16. 10:17
1/4 anonim válasza:
Barátnőm Clearblue-ra esküszik! Neki nemvárt előtt 3 nappal már kiadta a halvány 2. csíkocskát! Persze erre nincs garancia. Van,akinek kevesebb a hcg-je, akkor annak lehet,hogy csak nemvárt után mutatja ki, még a legjobb teszt is!
2/4 anonim válasza:
Én a gabriel-re esküszöm. Olcsó és pontos. azt ígéri, hogy a beágyazódástól számított három napon belül mutatja. Ezt nem tudom biztosan, már két hetes voltam mikor csináltam!
3/4 anonim válasza:
Nekem az X-epil volt a legerősebb, több tesztet is csináltam, de azon volt a kegegyértelműbb a csík - mondhatni a kontrollcsíkkal azonos volt, míg a másik teszten csak halvány csík volt, de az is egyértelműen látszott.
4/4 anonim válasza:
Gyógyszertárban vettem Quick-et és nem várt előtt 3 nappal pozitív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!