Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hány hetes koráig volt...

Ki hány hetes koráig volt együtt a párjával?

Figyelt kérdés
meddig normális nemi életet élni? Hány hetes korig?
2013. nov. 28. 08:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi nem voltunk együtt egyáltalán, mert az elején véreztem, és volt egy vetélésem előtte. Nem is kérdeztem a dokit, mert úgy sem mertem volna.
2013. nov. 28. 09:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Elsőnél még szülés előtti napon is,most a másodiknál 32hetes vagyok,és hetek óta semmi,kellemetlen nekem,és nem is nagyon kívánom...

Amíg nem tiltanak le róla,nyugodtan lehet.

2013. nov. 28. 10:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekünk, bár orvos nem tiltott el tőle, de jobb volt abbahagyni szülés előtt 2 hónappal, mert elkezdtem valamiért tágulni, ami miatt kórházba is kerültem. Azután már csak szülés után volt.
2013. nov. 28. 10:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi végig együtt voltunk, 40+1. héten szültem. Ha a doki nem tilt el, és jól is esik akkor nyugodtan csináljátok :)
2013. nov. 28. 13:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia!Mivel írtad,hogy problémamentes vagy,így nyugodtan lehettek együtt,akár minden nap is :-)Mi a párommal minden nap együtt voltunk,volt,hogy egy nap kétszer is,semmi gond nem volt,39+ 3 naposan szültem,progis császárral,mert az előző szülésem is császár volt sajna relatív téraránytalanság miatt.Boldog babavárást és könnyű szülést neked!!!Egy szülésznő
2013. nov. 28. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!