Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, ha akkor fogom fel...

Normális, ha akkor fogom fel a felelősséget, a kis élet szivét ahogy dobog?

Figyelt kérdés

szóval 3 évet vártam rá, életem legcsodálatosabb élménye volt a két csikos teszt, de mikor megláttam halottam szivét dobogni hhhháááááááááát attól csodálatosabbat...

De nem bántam meg vagy ilyesmi csak hazafelé gondolkodtam a kocsiban hogy huh mekkora felelősség!

2009. nov. 21. 01:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne normális? Oké, hogy két csíkos teszt meg mit tudom én, de akkor sem tudatosul minden emberben egy pisis két csíkos műanyagtól, hogy az egy csodálatos kis élet. Jó örülnek, hogy baba stb., de azért mégis más, mikor hallják dobogni a szívét, aztán meg majd érzik mozogni stb. Ezzel nincs semmi baj.
2009. nov. 21. 02:25
 2/4 anonim ***** válasza:
persze hogy az.és ez változni fog amikor megszületik.msá lesz mint ahogy elképzelted.18 éves program,és igaz a mondás,kisgyerek kis gond,nagy gyerek nagy gond.nekem mindkettő van,és már látom mennyire igaz a mondás.pedig mikor folyamatosan éjszakáztam síró fiammal,akkor azt hittem ennél rosszabb nem lehet,aztán nőt és nőtt és lett.eltörpülnek az éjszakai fent létek.mégis a legszebb dolog a világon anyának lenni.
2009. nov. 21. 08:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Hihetetlen!Nekem is pont ekkor tudatosult,hogy nekem gyerekem lesz!Elmentünk UH-ra ahol először is közli velünk a doki,hogy tudja a nemét,ha akarjuk akkor megmondja!Naná,hogy akartuk!(Előző doki nem akarta megmondani!)Azt mondta,hogy lány!Már akkor a sírás kerülgetett!Utána,ahogy a kis szívét hallottam dobogni(azóta is cseng a fülem!:D )el is sírtam magam!

Akkor döbbentem rá igazán,hogy bennem egy való hús-vér emberke lakozik!

Üdv 33 hetes kismami

2009. nov. 22. 12:08
 4/4 A kérdező kommentje:
neked hány hetesen mondták meg a baba nemét?
2009. nov. 22. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!