Nem merem abbahagyni a magnezium szedeset! Nektek milyen volt utana, a vege fele?
Ma delelott nst miatt nem vettem be.
Rettenetesen rossz volt!!! nagyon ingerult lettem, nagyon fajt a hasam, feszitett, szurt, gorcsolt, minden... Nst-n iis aktivabb volt a megtevekenyseg, a baba szivhangja is sokkal kiugrobb volt!
A dokim vagy 36. vagy 37. hetet mondott, hogy hagyjam abba.
Most vagyok 36 hetes 4 napos, de akkor magnezium nelkul kene kibirnom december 18-ig, ugye? Akkor csaszaroz meg.
Hat en ma alig tudtam menni is, hogy lehet ezt kibirni?! Olyan hulye hisztis lettem... :) de tenyleg felek.
3x1 Magnerottol kellene megvalnom.
Ti hogy ereztetek magatokat? Mire szamitsak? Fel kene hivnom a dokit?
Ha ennyire fajtam ma es abbahagyom, megszulethet elobb? :/
Szia, naponta, hagyjál el egyet. A végén már nem szabad szedni, normál esetben, mert a cél, ugye, hogy beinduljon a méhösszehúzódás. A császárnál lehet, hogy másképp van. Mondd el a dokidnak, szerintem!
Én mikor elhagytam, nem éreztem semmi különbséget, igaz nekem a szülésnél is fájásgyengeségem volt, oxi infúzióra kellett kötni, hogy szülési fájások induljanak... :)
A 3X1 magnerot az nem is sok. Én 3x2-t szedtem, aztán egyik napról a másikra elhagytam 36 hetesen.
Igen, megszülethet előbb, úgyhogy konzultálj az orvossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!