Tegnap este volt egy kis kidudorodás a hasamon, az lehetett a baba?
Szerintem is ő lehetett.Gratula a bébidhez!
Szintén 20 hetes kismama
Ne aggaszd magad azon hogy mikor kezd el mocorogni a baba. En most varom a masodikat es mindenhol azt olvastam hogy mar a 18. heten kellene ereznem, de semmi nem volt. Majd a 20. heten kezdtem erezni. Szoval ennyit arrol hogy mikor kell. Nagyon sok mindentol fug. Hogy alkatilag milyen vagy, hogy haol tapad a placenta.... De szerintem nagyon is elkepzelheto hogy az a babad volt!! :D Jelezte hogy anya itt vagyok ne aggodj miattam :o)) Szoval szerintm most majd egyre tobet erzel majd ilyent. De este mikor farattan az agyba fekszel fekudj hanyatt nyujtott labbakal. Igy szoktam en is kicsikarni egy kis mozgast :D
22 hetes kismami
Ezer százalék, hogy ő volt! Nekem is így jelentkezett be, 20 hetesen, akkor azt hittem a szemem káprázik. Most meg már mindenhol dudorodik, ahol csak kedve van! Gratulálok!
26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!