Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rengeteget járok pisilni,...

Rengeteget járok pisilni, éjjel 4-szer is voltam, reggelől 3-szor. Mitől van ez? 21 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2008. júl. 11. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy a baba nyomja a hójagot,vagy fel vagy fázva.
2008. júl. 11. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt ez gyakori,van akinek előjön már ilyenkor, van akinek csak a végefelé.Nyomódik a hólyag,hisz egyre jobban tágul a méh, kell a hely a manónak.Ha nincs gond a vizeleteddel, akkor ez teljesen természetes.Boldog babavárást!
2008. júl. 11. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 20 hetes vagyok, és én is rengetegszer járok pisilni, azt mondta az ultrahangos orvos, hogy a babám úgy helyezkedik, hogy ha rugdalózik, akkor eléri a hólyagomat,lehet, hogy a Te babád is úgy fekszik.
2008. júl. 11. 09:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem fáj, nem csíp, sokszor csak pár csepp jön, néha csak az inger van.
2008. júl. 11. 09:42
 5/6 anonim ***** válasza:
3-ik vagyok, akkor biztos, hogy a babád eléri a kislábaival, és focilabdának nézi. Enyém is csinálja, hiába kérem, hogy forduljon picit arrébb, nem hallgat rám:)
2008. júl. 11. 09:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 31 hetes terhes vagyok és én kb. a 23 héttől kezdve elég sűrűn járok wc-re! Éjjel én is kb:2-szer megyek! Nyugi! Nincs gond!
2008. júl. 11. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!