Terhesgondozás?
Lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de számomra nagyon fontos.
7 hetes terhes vagyok. Még védőnőnél nem voltam, mert nem tudtam eljutni hozzá. A párommal úgy döntöttünk, hogy magánrendelésre fogunk járni, gondolom így akkor ezzel meg is fogadjuk. Úgy hallottam, hogy ebben az esetben a terhesgondozást az a doki végzi.
A 12. héten szeretnénk elmenni az orvoshoz. Addig mindenképpen keressem fel a helyi védőnőt? Vagy elég ha megvárom a 12. hetet és csak úgy kezdem el a terhesgondozást.
attól függ,h az orvosod végezheti-e a genetikai uh-kat(12.18. héten)Ha igen,nincs más dolgod,csak hozzá bejelentkezni a 12. hétre.Ha viszont nem,akkor ezt a kórházban kell végezzék.Védőnőt mindenképpen keresd fel,mert ő állítja ki a terhes kiskönyvedet az alapján a lelet alapján,amit a doki adott arról,h minden rendben,terhes vagy.
A 12. hét előtt elvben kell még egy labor(vérvétel),és egy belgyógyászati vizsgálat.
Ezért is lenne jó felkeresned a védőnőt,mert ő mindent elmond.Dokid nem mondta?
Értem. Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Igen azt tudtam, hogy fel kell kérni rá, csak nem tudtam, hogy akkor válik igazán fogadottá. Most már legalább rendelkezem némi információval.
A héten voltam először a védőnőnél.
Meglepődtem mert nagyon kedves és rendes volt. Ismert is mert még annó anya is hozzá járt mikor terhes volt velem. Nagyon örült :)
Még nem kaptam beutalót sehová. Mivel szedem a terhes vitamint azt mondta, csak a 16. héten küld el vérvételre. A továbbiakról még nem volt szó, csak annyit mondott még, hogy minden alkalommal ha megyek hozzá, vigyek vizeletmintát.
Kiállította a kiskönyvet. Annyi kérdésem lenne, hogy az első pecsétnek ilyenkor már benne kellene hogy legyen, vagy majd csak a következő alkalommal kapok?
9 hkm
Ohh remek :)
Akkor megnyugodtam :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!