Nst előtt magnézium?
Figyelt kérdés
Elfelejtettem tegnap megkérdezni a dokimat...
Holnap megyek a 2. Nst-re, az előzőnél bevettem a szokasos reggelit, de nem is jutott eszembe, hogy esetleg nem kéne.
3x1 Magnerotot szedek, ma 2x1-et vettem be.
Az estit meg bevegyem? A reggelit Nst utan?
36 hetes
2013. nov. 26. 19:21
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokidat mert nekem csak betöltött 36. hétig kellett/szabadott szednem a Magnerot. 3x1 szedtem 35. hétig, aztán 35-36 hátig egyre kevesebbet és amint 36 hetes lettem már nem szedtem. (36. hetes 1 naposan már nem szedtem) Ha amúgy is beszélsz a dokiddal ez ügyben akkor meg kérdezheted a CTG-t is. Szerintem az estit beveheted és a reggelit vizsgálat után vedd be, de szerintem már nem is kellene szedni.
2/3 anonim válasza:
Szerintem NST előtt ne, de nekem is azt javasolták, hogy a betöltött 36. hét után ne szedjem.
3/3 anonim válasza:
Terhesség végén a szüléshez közeledve már ne szedj magnéziumot. Gátolj a fájásokat, a tágulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!