34-35 hetesen abba hagyhatom a magnézium szedését?
Figyelt kérdés
Magnesii Citrit szedek napi 3 darabot. Még jövöhétig elég a gyógyszer, de a szülésznőm azt mondta, hogy 36. hétig szedjem. szerintetek abba lehet hagyni a 35 héten?2013. aug. 27. 19:43
1/9 anonim válasza:
Hát ezt orvossal és a szülésznővel beszéld meg. Én nem hiszem, hogy gond lenne belőle, mert nem szedsz olyan vészesen sokat. Próbáld fokozatosan csökkenteni, hogy kihúzzad vele 36. hétig. 2-3 napig csak 2 szem, 2-3 napig 1 szem és már el is érted a 36. hetet.
2/9 anonim válasza:
Simán abbahagyhatod. Nem lesz gond belőle. Viszont ha húzza a görcs a lábad, szedd a 36. hétig.Utána már semmiképp!
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Amugy a vádlim csak éjjel szokott begörcsölni amikor nyújtózkodom és csak a jobb oldali de kicsit megmozgatom és el is múlik. Ez terhesség elött is megvolt.
2013. aug. 27. 20:15
4/9 anonim válasza:
Minek akarod abbahagyni?? Nem nagy dolog bevenni. Én szedem, de érzem, hogy kell is a keményedések és az éjszakai görcs miatt. (35.héten vagyok).
5/9 anonim válasza:
VEgyél egy kisebb doboz Magne B6-ot, pont ugyanennyire jó lesz, és akkor szeded még 1 hétig.
6/9 anonim válasza:
1 doboz 10 szemes magnézium citrát 180 ft körül van receptre. A Magne B6 jóval drágább és sokkal kevesebb magnézium van 1 tablettában.
7/9 anonim válasza:
Nekem a magneB6 annyit sem ért mint halottnak a csók. Drága is és legalább napi 6-9 darabot kellett belőle szednem, hogy érezzek valamit.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. aug. 29. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!