Hpv tipizalast lehet csinalni terhesseg elejen? P2, Hpv gyanus lett a citologiai eredmenyem! 5 hetes terhes vagyok!
Hát nekem olyan törzs volt, ami szemölcsöket okozott, ezeket el kellett távolítani, mellette immumerősítő gyógyszert kaptam, abból kellett egy kúrát beszedni, meg grapefruit cseppeket szedtem. Egyébként más gyógyszer nincsen rá...
Pár hónapra rá csináltattam egy újabb cytologiánál, akkor már nem volt semmi nyoma...
Úgyhogy nekem olyan törzs volt, ami nem a rák-veszélyes csoportba tartozik, viszont cserébe elég makacs szemölcsöket okoz, amik hónapokon keresztül jönnek elő...majd bele bolondultam, azt hittem sosem lesz vége.
Szia,
HPV tipizálást mielőbb kell kérni, mert egy ponton kihal a szervezetből a vírus, magától legyőzi, de maga mögött hagyhat méhszáj elváltozást, amit jó figyelemmel kísérni, mert bizonyos altörzsek okozhatnak a későbbiekben p3-at...jó lenne tudni benned milyenek vannak amíg még kimutatható.Férjedet is érdemes tesztelni nehogy visszafertőzzétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!