Ma nagyon levagyok gyengülve, és nagyon álmos vagyok. Mitöl lehet? Mondjuk fekvésre vagyok itélve már 2,5 hete.
Figyelt kérdés
méhnyak és nyitott méhszáj miatt,de kb.2 oránként kiszoktam kelni az ágybol,menni egy-2 kört a lakásba,de ma arra is képtelen vagyok,és majd elalszok.ez jelez valamit?pedig még kb.2 hétig feküdnöm kell,de lehet ki kéne mennem legalább 10 percre sétálni,mert lehethogy legyengültem.szerintetek?most 34 hetes vagyok2009. nov. 20. 10:44
1/8 anonim válasza:
A sok fekvés elgyengiti az embert.Nekem 8 hetesen kellett 2 hétig feküdnöm,pici vérzés miatt,de állandóan gyenge fáradt voltam.Te pedig már csak nagyobb "tehert"cipelsz,mivel nagy már a baba,gondolom ez még több fáradsággal jár.Ha nem vagy rosszul,akkor aludj sokat,és próbálj kicsit sétálgatni a lakásban.14+4hetes kismami.
2/8 anonim válasza:
szerintem az idő miatt van.semmihez nincs nekem sem kedvem.pedig mennem kell délután orvoshoz,meg a lakást is rendbe kell tennem.37 hetes kismama
3/8 anonim válasza:
Szerintem is az időjárástól van.Én is fáradt vagyok,nincs kedvem semmihez.14he km
4/8 anonim válasza:
10:52!
Én is vérzés miatt vagyok ágyba kényszerítve 1 hétre!Te mitől véreztél???Nálam nem volt rá válasz!
Jövő kedden vérvételre kellene mennem!Hogyan ha feküdnöm kell?
5/8 A kérdező kommentje:
köszi.az utolsó válaszolonak üzenem,h szép napos idö van.rám a borus esös idö van hatással,de ma épp elenkezöleg szépen süt a nap.tuti nem az idötöl,de azért kösz.
2009. nov. 20. 11:53
6/8 anonim válasza:
Vérképed hogy áll? Esetleg vashiány, vérszegénység? Ez okozhat ilyen tüneteket talán.
7/8 anonim válasza:
A 11.53asnak üzenem hogy volt egy a hematomám 6 hetesen vették észre a baba mellett.8 hetesen picit véreztem,az uh már nem látta 2 nap múlva,szerintem akkor szivódott felbár a doki szerint nem attól volt.Összesen 1,5napig tartott és csak a wc papiron látszott,de utánna 11hetes koromig kellett feküdnöm(2 hét)kb.Hál istennek azóta minden ok.Te mennyi idős vagy?A kérdezőnek üzenem,hogy most én is tiszta kómás,fáradt vagyok,itt eléggé ködös az idő nem tudom van e kköze hozzá.
8/8 anonim válasza:
13:32! 16 hetes leszek vasárnap!
Ne haragudj kérdező,hogy nem foglalkoztam a kérdéseddel!Én még csak 1napja nyomom az ágyat,de teljesen elhagyott az erőm..az idő is nagyon rossz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!