Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Császárnál is kell vinni...

Császárnál is kell vinni betétet a kórházba?

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Persze! Mert nem a szülés miatt vérzel, hanem azért mert a méhlepény helyén seb keletkezik és az vérzik.

2009. nov. 20. 10:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen! A műtét után is erős vérzés van pár napig.

Vastag betétet vegyél, ne olyat amit sima mensinél használsz, az nem elég. Tapasztalatból írom, mert én csak olyat vittem és nagyon gyakran kellett cserélnem.

2009. nov. 20. 10:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én 6hete szültem császival.az elsö nap elég erösen véreztem,de utána csak szopi közbe véreztem igy nekem elég volt a sima betét.
2009. nov. 20. 10:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
szia! Én is 6 hete szültem császárral, és nekem is elégvolt a normál betét, mert szerintem műtét után elég sokat kinyomtak belőlem.
2009. nov. 20. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én éjszakai szárnyast használtam a császár után kb 3 napig. Utána elég volt a normál is.
2009. nov. 20. 11:53
 6/6 anonim válasza:
Én is császárral szültem és én nagyon véreztem! Nekem a tena lady volt nagyon hasznos a rögzítő bugyijával!
2010. máj. 13. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!