16 hetesen bajt jelez az alhasi szurkálás, enyhe fájdalom, feszülés?
Székelés közben ,kis erőlködésnél fájnak inkább a baba körüli alkatrészeim,de séta közben is érzem...
Megfázva nem vagyok,veséim is jól vannak!
Szia! Most nagyon nő a méhed és nyúlnak a méhtartó szalagok. Emiatt érezheted ezt a szurkálást. De ha nagyon erősen fáj már, inkább menj el orvoshoz. Feszülni feszülhet ugyancsak a növekedés miatt, de ha kellemetlen már, akkor valószínű magnéziumot ír fel az orvos, nekem is azt tette 16 hetesen.
34 hetes km.
Szia. Először is NE ERŐLKÖDJ! Nem szabad! A szurkálás és enyhe fájdalom normális, többször fogod még érezni, nő a méhed. Ha nagyon fáj, akkor menj dokihoz. Szedhetsz magne B6-ot, ezt orvos nélkül is elkezdheted szedni.
Sok boldogságot!
Köszi,kicsit megnyugodtam!Akkor tehát másnál is vannak ilyenek?!Azt nem értem,a dokim ilyeneket miért nem mond el?Soha semmit nem mond...a baba nemére sem mond semmit.
Kivettem pár napot,fekszem itthon...szedem a Magne B6-ot is!
Olcsóbb a citrát, viszont abban sokkal több a magnézium. Nem biztos, hogy akkora dózisra szükséged van. MgB6-48mg/ citrát-500mg. Vagy úgy csináld, hogy kettétörsz egy tablettát és reggel este veszed be. :)
38km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!