Miért nem múlnak el a menstruáció után a kísérő tünetek, mell fájdalom, has feszülés stb?
TSS?
Ez terhest jelent? csináltam tesztet és negatív.
Ma meg tegnap kevesebbet idegeskedtem. Nem múlt el, de mintha kicsit kevésbé fájna.
TSS a tampon használattól kapható el könnyen. és ilyesmik a tünetei én se tudom pontosan hogymi csak már olvastam róla a neten biztos találsz róla ezt azt
előző voltam
Megnéztem a TSS tüneteket. Nincs lázam, nincs leégés szerű bőrtünetem. Már egy hete nem menstruálok, a leírások alapján már anafilaxiás sokkot kellett volna kapnom.
persze az még lehet, hogy enyhébben jelentkeznek a tünetek.
Hőemelkedésem, meg már hetek óta van.
Voltam tegnap orvosnál. Cisztám van. Az okozza a tüneteimet. Kivéve a hőemelkedést. Olyan mindenem, mintha babát várnék, de azt mondta azt tutira nem.
Ha szerencsém lesz akkor a következő menstruációig "kipukkad" és a vérzés után elmúlanak a tüneteim.
Ha nem lesz szerencsém akkor nem tudom mi lesz. Mindenesetre utána vissza kell mennem ultrahangra, hogy megnézze. És akkor elmondja a továbbiakat. Most csak várni kell és nem stresszelni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!