Szomorú vagyok, mert a férjem közeledésének hiánya miatt nem élvezem a leendő anyaságot. Hová vezet ez az út?
Hm, így belegondolva, lehet engem is zavarna, hogy a szerszámomnál ott a gyerek... Szerintem jó apja lesz nagyon. Nem mintha a szexelő apukák nem lennének azok, de a te párod már most úgy gondolkodik róla, mint ha már kinn lenne és felfogna mindent.:) Ez nem baj, sőt.
Igazság szerint mi is leálltunk és igen, nagyon el tud távolodni két ember. Kb. fél évet kell kivárnotok és minden mehet úgy, mint régen. Próbáljátok meg valahogy türelemmel átvészelni!
Kedves Kismama!
A férjed teljesen normálisan reagál a terhességedre. Az én párom pontosan ilyen okok miatt nem közeledik hozzám, mert fél, hogy kárt tesz a babában vagy bennem. Pedig orvos sem tiltott el a sextől, teljesen egészséges a terhességem. Eleinte nekem is nagyon rosszul esett, de képes voltam felfogni az aggályait és most sokkal könnyebb. A foggantatás óta nem szeretkeztünk és ma vagyok betöltött 40 hetes. Ki lehet bírni, minket annyira boldoggá tesz a baba, hogy a sex valahol már csak hátul kullog a fontossági sorrendben. Ő sem egy maszturbálós fajta, és mivel évekig vártuk ezt a csodát, hát nem gond sex nélkül az élet. Tudom, hoigy szülés után minden a régi lesz és neked is azt javaslom, hogy maradj szép és csinos kismama, hogy a szülés után 6 héttel nyoma se legyen az elmúlt 9 hónapnak. :-) Bár ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor bevallom megfogadtam neki, hogy legközelebb majd 4-5 hónapos terhesen vallom be a babát és addig kihasználom azt, hogy ő nem tud a babáról :-)))). A férjed egy csodás, gondoskodó apa lesz és ez a legfontosabb. Legyél boldog és ne azon rágódj, hogy most nincs sex, ez csak átmeneti időszak. :-) sok boldogságot
huhh látom vannak itt akiket a sex jobban érekel mint a baba. Mint írtam 40 hetes vagyok és 38 hete nem sexeltünk. Miután 7 évig nem sikerült teherbe esnem én nem is csodálom, hogy félt minket, a számba meg fogszabályzó van, ami igen fájdalmas lenne neki :-))) nem kínoznám őt ezzel. És igen is ki lehet bírni 9 hónapot +6 hetet sex nélkül, és vannak nők akik a kórházból úgy jönnek haza, hogy nincs rajtuk plussz 10 kiló. Én azt mondom a babáért minden elviselek és ti is biztosan, hiszen a szülés sem lesz fájdalom mentes :-).
Nekem biztos nem a sex ad bizonyosságot arról, hogy én vagyok az álomnő, hanem az, hogy a gyermekét hordom a szívem alatt, ez mindennél többet jelent momentán. És a terhesség után úgy is lesz újra sex köztünk, minek ezen most keseregni, hogy nincs... Örüljetek annak, hogy terhesek lehettek, más biztosan lemondana róla egy baba kedvéért, főleg akinek nem pikpakra jön össze!
Na nem akartam kukacoskodni, csak ma kellett volna szülnöm és még mindig egyben vagyok , kicsit már pattanásig feszült idegekkel :-). Mindenkinek gyors és könnyű szülést kívánok, aztán meg jó sexelést ha eljön az ideje:-)))
Jobban kívánom a szexet mint valaha. CSak a párom nincs így :(
Nemtom kibírja-e a mi kapcsolatunk, nem vagyunk még 4-5 éve együtt. Úgy biztos lazábban fognám fel eme problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!