Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Karácsonyra elutazto...

Kismamák! Karácsonyra elutaztok a távol élő szülőkhöz?

Figyelt kérdés
A harmadik trimeszterben vállaljátok a hosszú utat, ha Ők nem jönnek hozzátok? Autó, vonat vagy busz?
2009. nov. 20. 07:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia, én nem vállaltam mert tél volt, meg sose lehet tudni, hog mi történhet, az utakon is, meg a terhességgel is.
2009. nov. 20. 08:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szia.én mentem.pedig a dokinő karácsonyi babát várt.130 km re laknak a tesók,én vállaltam.ugyan mi bajom lehet egy autózástól?vittem magammal a csomagom.utánanéztem ott milyen a korház stb.Semmi gond se volt.Nagyon jól éreztem magam.rá másfél hétre jött csak a baba,igy még jobban örültem,hogy elmentem.Ha megálltok pihenni,picit megmozgatni magad,és ha nem Trabanttal mentek ami simán kirázza belőled a babát akkor ne tartsd vissza magad.utána sokáig kimozdulni már úgy sem tudsz.vigyél magaddal csomit.és érezd jol magad.előre is drukkolok.
2009. nov. 20. 08:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én tömegközlekedéssel biztosan nem mennék...

Annyira a terhesség végén nem merném bevállalni autóval sem.

2009. nov. 20. 09:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi eddig minden évben anyósoméknál töltöttük az egyik napot, de én már most szóltam, hogy mivel akkor 38 hetes leszek én biztos nem hagyom el a várost. Az ottani kórházról nem sok jót hallottam, na meg a fogadott dokimat se véletlenül "fogadtam".

Úgyhogy anyósomék fognak jönni és hoznak kaját( mivel én annyira főzőcskézni sem akarok akkor már). Csak azt nem tudom, hogy hol fogunk annyian elférni, mert elég kicsi a konyhánk, ebédlő meg nincs. Én jobban örültem volna, ha csak egy fél napra jönnek( mondjuk délután) és otthon ebédelnének.

2009. nov. 20. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
2.vagyok.azért nem szűnik meg a világ ha terhes az ember.38.héten nem fogok főzőcskézni sem,azért az túlzás.ha simán csak terhes az ember és semmi baja miért ne élhetnéd az életed.és mit csináltok az utolsó hetekbe,csak feküdtök?én szentestére 4 fogásos vacsit csináltam 5 emberre.mert mindent meglehet csinálni szépen lassan,és ugy válogattam össze a menüt,hogy pofonegyszerű volt de ünnepi és finom.másnap anyuknál voltunk,másnap meg elutaztunk messze a tesókhoz.ne legyetek már ennyire elhagyatottak.bocsánat a kirohanásért,de ugy érzem néha túlzásba esnek a kismamák a nyafogással.
2009. nov. 20. 12:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Én minden véleményre kíváncsi vagyok, mindenki másképp csinálja, ezért is érdeklődöm, hogy ki hogy :)

2009. nov. 20. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia, en most a masodik babat varom, vele majusra vagyok csak kiirva, ugyhogy nem kerdes hogy utazunk (kulfoldon elek, itteni a ferjem). Az elso lanyunkkal viszont januar 10-re voltam kiirva, es a karacsonyt/szilvesztert a ferjem novereekkel toltottuk, akik tolunk 180 km-re laktak. Korhazi cucc volt nalam.. vegul 16-an jott csak a baba.. nem volt gond. Eszembe se jutott, hogy otthon uljek, pedig Skandinav orszagrol van szo, es nem keves ho esett 2 eve!
2009. nov. 20. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!