Volt aki ivott terhesség alatt Colát?
Tisztelet a kivetelnek!
35 hetes
A terhességem alatt napi fél liter colát ittam meg.
Semmi bajunk se lett.A gyerek is makk egészsége.
Igyál nyugodtan,ha jól esik,ne foglalkozz a sok túlparás kismamival...
Szia, én is ittam, most vagyok 19 hetes és kb 1 hete hagytam abba, mert rettenetesen hízok tőle... eddig 6kg, pedig nem eszek 2 helyett, de a cola az kellett, úgyhogy amiatt ugrott fel ennyi, amúgy se vagyok hízásra hajlamos, de ettől azért kicsit megijedtem. Egy hete hogy nem iszom, de ehhez az is hozzájárul, hogy most már nem vagyok rosszul, nekem a 16 hét végéig voltak rosszulléteim, gyomorsavam az egekben volt, most már jobb... Szerintem mértékkel nem lesz belőle gond, de tényleg ne literszámra idd...
Amiről viszont nem tudtam lemondani az maga a szénsav, úgyhogy cola helyett a perrier -t iszom, az is rendbeteszi a gyomrom ha az kell és nincs benne cukor!!
Kitartás
az hogy az édesitöszer menyire ártalmas...ez most komoly?akkor a cukorbeteg kismamák nem ehetnek ihatnak semmit amiben cukor/édesitöszer van?
Azért is érdekes mert hogy én kb 8honapja likvidáltam a finomitott cukrokat,szénhidratot az étrendemböl,pont a baba miatt mert nem jött össze és a családban van cukorbeteg. Az orvos is jo ötletnek tartotta. Most 23 hetes kismama vagyok és eddig minden tökéletes. Söt 1,5 kgot hiztam csak.
Ja h a kérdésre is válaszoljak,én ma is megittam 2dl kolát csak mert jolesett. A gyomorgondokra is jo,csak estefelé ne idd mert égni fogy a gyomrod.tapasztalat. Egészségünkre! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!