Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt aki ivott terhesség...

Volt aki ivott terhesség alatt Colát?

Figyelt kérdés
9 hetes vagyok és Cola függő lettem,na meg a hányingeremre is jó egy picit.Zero Colát iszom,na nem 2litert naponta de legalább 1pohárral.Ártok ezzel a babának?
2013. nov. 23. 15:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
72%

1 poháral nyugodtan . Nem ártasz vele.

Én is ittam az egész terheség alatt minden nap egy poháral mert jó esett és kívántam :). Jó a hényingere is bizony .

2013. nov. 23. 15:24
 2/22 anonim ***** válasza:
72%
Nem ártasz, akkor sem, ha kicsit többet iszol.
2013. nov. 23. 15:24
 3/22 anonim ***** válasza:
67%
Csak ez mellett vedd vissza a kávét ha kávézol, illetve a többi dolgot, amiben van (pl. csoki).
2013. nov. 23. 15:25
 4/22 anonim ***** válasza:
29%
Ha már mindenképp Colát iszol,akkor a simát.A Zero-ban és Light-ban lévő édesítők károsabbak mint a cukor.De én azt a napi egy pohárral is sokkalom.Próbáld csökkenteni az adagot 2-3 naponta egy pohárra.Elhiszem,hogy jól esik,én is nagyon szeretem,de azért ne kockáztass.Se a szénsav,se a koffein nem tesz túl jót.
2013. nov. 23. 15:26
 5/22 anonim ***** válasza:
68%
szóval a koffeint vedd vissza
2013. nov. 23. 15:26
 6/22 anonim ***** válasza:
53%

Én is ittam, pont így az elején, mert nagyon jól esett a háborgó gyomromnak. (6-14. hétig voltam rosszul, utána már nem is kívántam egyébként, csak ezalatt, de ekkor nagyon) Hűtőben tartottam egy fél litereset és kortyoltam belőle párat, egyből jobb volt tőle a gyomrom is. kb 3 nap alatt termeltem be egy fél litert, de mondjuk nem is mindennap ittam szerintem...

És igen, én is a sima cukros változatra szavazok, az édesítős változat szerintem több káros dolgot tartalmaz, azt nem innék...

2013. nov. 23. 15:38
 7/22 anonim ***** válasza:
83%

A foszforsav miatt óvatosan. Az oldja a kálciumot, tehát puhíthatja a csontokat.

Az az orvos, aki nekem azt mondta, hogy napi 1-2 szál cigit nyugodtan, nem árt annyi, nagyon csúnyán nézett rám, amikor egy fél literes kólás üveggel a kezemben érkeztem az egyik vizsgálatra.

2013. nov. 23. 15:38
 8/22 anonim ***** válasza:
54%

Ahhh de jól esett/esik, en is iszom, ha megkivanom! En nagyon szeretem ezt a gepi kolat, ha megyunk kajaldaba, csakis azt iszok. Meg az elejen szerettem szensav nelkul hidegen. Heti 2x3x ittam 2-3 dl-t, nemhiszem, hogy ez gondot okoz.

35 hetes

2013. nov. 23. 15:51
 9/22 anonim ***** válasza:
89%

[link]

Itt egy angol cikk a diétás üdítőkről.

A lényege,hogy mikor édesítőszeres üdítőt iszol,a szervezet úgy érzékeli,hogy cukor érkezett a szervezetbe,de mivel nincs cukor az üdítőben,ezért nem találja,és értesíti az agyat,hogy nincs cukor,küldjön éhség jelet.És az ember enni kezd.

2013. nov. 23. 16:02
 10/22 anonim ***** válasza:
28%

Hahaha pontozzatok le, eljetek ki magatokat! Hujujj mekkora dolog. :) Itt mindenki szent es okos, ugy latszik. Jokat mosolygok ezeken. Puszi

35 hetes

2013. nov. 23. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!