Volt aki ivott terhesség alatt Colát?
1 poháral nyugodtan . Nem ártasz vele.
Én is ittam az egész terheség alatt minden nap egy poháral mert jó esett és kívántam :). Jó a hényingere is bizony .
Én is ittam, pont így az elején, mert nagyon jól esett a háborgó gyomromnak. (6-14. hétig voltam rosszul, utána már nem is kívántam egyébként, csak ezalatt, de ekkor nagyon) Hűtőben tartottam egy fél litereset és kortyoltam belőle párat, egyből jobb volt tőle a gyomrom is. kb 3 nap alatt termeltem be egy fél litert, de mondjuk nem is mindennap ittam szerintem...
És igen, én is a sima cukros változatra szavazok, az édesítős változat szerintem több káros dolgot tartalmaz, azt nem innék...
A foszforsav miatt óvatosan. Az oldja a kálciumot, tehát puhíthatja a csontokat.
Az az orvos, aki nekem azt mondta, hogy napi 1-2 szál cigit nyugodtan, nem árt annyi, nagyon csúnyán nézett rám, amikor egy fél literes kólás üveggel a kezemben érkeztem az egyik vizsgálatra.
Ahhh de jól esett/esik, en is iszom, ha megkivanom! En nagyon szeretem ezt a gepi kolat, ha megyunk kajaldaba, csakis azt iszok. Meg az elejen szerettem szensav nelkul hidegen. Heti 2x3x ittam 2-3 dl-t, nemhiszem, hogy ez gondot okoz.
35 hetes
Itt egy angol cikk a diétás üdítőkről.
A lényege,hogy mikor édesítőszeres üdítőt iszol,a szervezet úgy érzékeli,hogy cukor érkezett a szervezetbe,de mivel nincs cukor az üdítőben,ezért nem találja,és értesíti az agyat,hogy nincs cukor,küldjön éhség jelet.És az ember enni kezd.
Hahaha pontozzatok le, eljetek ki magatokat! Hujujj mekkora dolog. :) Itt mindenki szent es okos, ugy latszik. Jokat mosolygok ezeken. Puszi
35 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!