Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » égő, viszkető érzés. Esetleg...

égő, viszkető érzés. Esetleg hüvely gomba? Mit használhatok?

Figyelt kérdés
égő, viszkető érzés 2-3 napja. Milyen kenőcsöt használhatok? Árthat a babának? 22 hetes vagyok
2013. nov. 21. 07:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én még nem viszkettem, de sárga és kellemetlen szagú folyásom volt, az orvosom Klion kúpot írt fel rá. Szépen múlik már. Szerintem kérdezd meg a dokidat, magadtól ne használj inkább semmit. Boldog babavárást!
2013. nov. 21. 07:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Jaj első vagyok, az lemaradt, hogy 17 hetes vagyok :-)
2013. nov. 21. 07:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem 15 hetesen volt hüvelygombám. Égő viszkető érzés, folyás még nem volt (de nekem ilyen nem terhesség alatt is sokszor előfordult már). Felhívtam a dokimat azt mondta hogy Candibene-t vagy Canesten kenőcsöt használhatok nyugodtan. Másnap be kellett mennem táppénzes papírért az sztk-ba és nem hagyott nyugodni a dolog bementem az ottani dokihoz. Ő meg Mikogal kúpot írt fel. És egyszerre használtam a kúpot és a Canestent. Mikor meg mentem a magándokimhoz azt mondta hogy ilyen esetben elég a Canesten.

2013. nov. 21. 08:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocsi az lemaradt hogy azóta már 24 hetesek vagyunk.
2013. nov. 21. 08:48
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm! Közben találtam itthon hemorid kenőcsöt,a betegtájékoztató szerint használhatom! Nekem is volt terhesség előtt is párszor,akkor nyugodt szívvel használtam a hemoridot és 2-3 nap alatt elmúlt a gomba. Csak most a terhesség miatt nem mertem egyből használni. :)
2013. nov. 21. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
a Hemorid egy végbőlkenőcs, ami aranyeres panaszokra van és nem hüvelygombára! Nekem egyébként a dokim a Pevaryl hüvelykúpot adta 3 nap és el is múlt.
2013. nov. 21. 11:38
 7/8 anonim ***** válasza:
hemorid aranyérre van, igen! Hüvelygombára én az orvosomtól Canesten combi kúpot kaptam. Nagyon hatásos. 3 napig kell használni, napi 1x.
2013. nov. 21. 13:54
 8/8 anonim ***** válasza:
El kell menni orvoshoz minél hamarabb, hogy írjon fel valamit. Én ezeket kaptam: pimafucin, klion, canesten kombi és most fábián féle hüvelykúp.
2013. nov. 21. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!