Vajon mikor szülök és mekkora babát?
Figyelt kérdés
Április 7-én jött meg az utolsó vérzésem, ápr. 20.-a körül estem teherbe - tervezetten peteéréskor. Ezek alapján most 32 hetes és 3 napos terhes vagyok. Viszont ma voltam ultrahangvizsgálaton és a baba méretei alapján kereken 35 hetes terhes vagyok. BPD 90 mm, OFd 110 mm, stb. Az orvos szerint még idén meglesz a baba, egyébként a dátumom 2010. január 14. Ti mit gondoltok? Eddig is voltam efféle vizsgálaton, de mindig csak pár nappal nézett ki nagyobbnak mint illene. Mennyire mérvadó a magzat mérete a szülés elindulása okán? Higgyek az orvosnak? (Már kétszer szültem 4 kilón és 60 centin feletti fiucskát és nem vagyok cukorbeteg, az orvosnak is mondtam, de ő ragaszkodott az ultrahang eredményeihez) A baba becsült súlya jelenleg 2449.0 gr. Szerintetek mikor szülök ? :-)2009. nov. 19. 14:30
2/11 anonim válasza:
Első nagyon vicces,de ennél jobb választ ne is remélj.
Szerinted honnét tudná itt neked valaki megírni mikor fogsz szülni?Bízzál benne,hogy előbb,ha a többi babád is ilyen nagy volt.Unokatesóm fia 5380gr-al született,2 kg-al volt több mint az uh saccolta.Na,ez még dinnyéből is sok.Szegényke eléggé csúnyácska is volt,de már nagyon aranyos.
3/11 anonim válasza:
Komolyan mondom, néha nem tudom eldönteni, hogy komoly-e a kérdés amit itt néhányan feltesznek. Mindenesetre délutáni szórakozásnak remek... úgyhogy pontozgassatok csak, nem zavar... :) (első hozzászóló)
4/11 anonim válasza:
Szerintem meg január 8-án fogsz szülni és 3,80 kilós babát (idióta egy kérdés, már bocsi)
5/11 anonim válasza:
Az, hogy az orvos így előre mit mond, nem számít. A babád fogja eldönteni, hogy mikor akar megszületni. Főleg, ha volt már ilyen nagy babád.. Szüléskor nem a leleten lévő időpontot fogják amúgy se nézni, hanem a kiírásét. Hallottam már egyébként olyat, hogy a doki azt mondta, ez a baba még bent marad 2 hetet legalább és másnap megszületett... tehát nem az orvos véleményén múlik.
6/11 anonim válasza:
Én tudom a választ!
január 5.-én 00:00:01 másodperc:)))))
7/11 anonim válasza:
Szerintem a mensi szerint számold, ne az uh-méretek alapján. Az a mérvadó, nem a baba méretei. Ha a méretek számítanának, akkor minden újszülött tök egyforma lenne.
Szóval csak jövőre fogsz szülni :)
Ha az előző két bébid is 4 kilós volt, valószínű ez is annyi lesz.
8/11 A kérdező kommentje:
Kösz a kedves hozzászólásokat, nem vagyok annyira lökött mint gondoljátok. Nem az órájára voltam kiváncsi, hanem annak, mennyire kell az ultrahangos méreteket alapul venni. De azért köszönöm. SZép napot mindenkinek!
2009. nov. 19. 18:19
9/11 anonim válasza:
33 hetes terhes voltam, amokor a doki megsaccolta 3300g-nak a babat es kozolte, hogy barmelyik nap szulhetunk. Ehhez kepest 38+5 hetesen szultem, a babam 3350g es 53cm volt. Nem lehet megtippelni, hogy mikor szulsz. Nagyanyaink szerint, ha megerik a kis korme, akkor jon.
10/11 anonim válasza:
Na és mi van, ha túlhordod vagy koraszülött lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!