Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik programozott császárosak...

Akik programozott császárosak voltak mikor tudták meg, hogy császár lesz? Hanyadik héten? Milyen okból lettetek császárosak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 13:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Medencefekvés miatt volt. Már a 34. hét körül mondta a dokim, ha nem fordul meg, akkor császár. 37. héten megbeszéltük hogy a betöltött 39. héten megcsinálja, nem fordult meg.
2009. nov. 19. 13:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem harántfekvés (ráadásul fejjel felfelé) miatt volt, és még a 36. héttől elkedztem inni a málnalevél teát, mert bizakodtam, pedig már előtte is úgy volt. Aztán kb. 37-38.héten mondta a doki, hogy tuti császár, mert beékelődött, és nem valószínű, hogy ki tudja magát mozdítani, és nem érdemes kivárni a 40 hetet, így 38+6-nál megszületett a fiam. :-)
2009. nov. 19. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
szia! 29. héten. Rendellenes hasi vénatágulatom lett a baba súlyától. a szeméremdombtól a gátig három ujjnyi vastag érkitüremkedéssel. Senki nem javasolt természetes szülést, mert félő volt, hogy elreped az ér a hasamban az erőlködésnél. 39. héten császároztak meg, mert egyre rosszabb volt a helyzet.
2009. nov. 19. 14:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon fáj a császár?
2009. nov. 19. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem kellemes, az első pár nap gyötrelem, de aztán egyre jobb lesz. Kellemetlen nekem a katéter volt, meg aztán mikor először fel kellett ülni,frissen vágott hassal...

Az első azért volt császár, mert hiába indították a szülést, nem történt semmi, így végre a 42.héten kivették.Aztán a 2. baba 17 hónap múlva született, kezdettől tudtam, hogy császár.

Most pedig a 3. babát várom, itt már tényleg egyértelmű a műtét ( a "nagyok" 4,5 ill 3 évesek)

Ninu

2009. nov. 19. 17:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Kezdettől fogva 99% volt, aztán félidőben az ortopéd orvos is emellett döntött, kellett ugye a javaslata - baleset, medence sérülés miatt.
2009. nov. 19. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!