Mennyibe kerülhet egy "anyuka" által programozott császár?
szerintem attól is függ, a terhessége alatt járt-e ahhoz az orvoshoz, aki végül megcsászározta.
ha igen, akkor kb. 10 000-et szokás adni neki minden hónapban, illetve nem szokás, ált. 8-10 körül van a tarifájuk a magándokiknak alkalmanként.
és a császárért még szokás adni úgy 80-120-at, a doki gyakorlatától, hírnevétől is függ.
amúgy én nem gondolok rosszat róla. ha nem akar valaki természetes módon szülni, nem látok benne semmi rosszat, hogy inkább megműtteti magát.
az, hogy két héttel hamarabb történt, nem épp szokványos, de nem vagyunk egyformák.
Kedves második!
Nekem is pont ez jutott eszembe, de már nem mertem leírni... :D
kivánság császár orvosi indok nélkül 180.000 ft az alja
-szülésznő-
Bocs az OFF-ért, de
a programozott császárt a dokim a szülés várható időpontja előtt megcsinálja 7-10 nappal. Azt nem tudom, hogy számít-e valamit az a 4 nap, amit ebben az esetben már a baba kint töltött.
Ugyan, ne legyél ilyen szigorú, kérdező! :)
Lehet, csak rosszul fogalmazott, és fáradt volt már, kényelmetlen, fájdalmai voltak, persze, hogy unta.
Nem kell a szavakon lovagolni. Nem mindenki tudja olyan ügyesen kifejezni magát szavakkal!
Nekem is volt már olyan sokszor, hogy kimondtam valamit, amit nem is úgy gondoltam pontosan, és már nemigen volt lehetőségem kijavítani, max. magyarázkodni.
Mellesleg ha a rokonok mesélték, az ő szavukra nem lehet annyira adni, mint amikor első kézből származik az információ!
Én is hallottam már egy történetet elég hajmeresztő módon visszaadni a saját családtagjaimtól is, kollégáktól is, aminek én is ismertem az eredeti verzióját, és volt rendesen csúsztatás benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!