Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyibe kerülhet egy "anyuka"...

Mennyibe kerülhet egy "anyuka" által programozott császár?

Figyelt kérdés
Egy távoli ismerősről van szó (van pénz rendesen), és addig járta az orvosokat, mígnem talált valakit, aki a 38. héten megcsászározta. A gyerek még 3 kg sem volt, de "anyuka" már "unta" a terhességet, kényelmeteln volt neki. Mindezt a rokonai büszkén mesélték... Most nem muszáj minősíteni, valszeg mindenki ugyanazt gondolja. Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez vajon mennyibe kerülhetett neki megközelítőleg??
2011. jún. 4. 22:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ki sértegette? Most te magad mondtad, hogy korábban császározták meg, egy szóval sem sértettük azzal, hogy erről a kérdésről ő jutott eszünkbe.

Bocsi az offért.

2011. jún. 6. 11:53
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Akiről szólt a bejegyzés "unta a terhességet" - és utánna jött a hozzászólás miszerint nem-e Réka volt-e? Én számomra ez azért sértő,mert ilyen sémához lett hasonlitva mikor ő imádott terhes lenni. De bocsi,ha felhúztam magam.Talán csak annyi rossszat kapott ismeretlenül,sőt én is kapok mert,hogy őt követem és segit nekem,hogy már a legkisebb is rossszul esik. Mindent neki köszönhetek!
2011. jún. 7. 10:28
 13/13 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek :) Tényleg nem R. R. :) Amúgy meg azt sem tudom, hogy szült, nekem ő szimpatikus. Csak ezen az anyukán lepődtem meg, nem a császáron (hajj, de jó lenne nekem is, de nem fogom "kérni"), hanem azon, hogy idő előtt vetette ki a babát.
2011. jún. 7. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!