31 hetes terhes vagyok! Sajnos veszélyeztetett terhes! Mitől van az, hogy ha felkelek sétálni, akkor nagyon fáj a derekam?
Figyelt kérdés
Sajnos mikor pici voltam későn vették észre,hogy csipőficamom van!De amennyire lehetett korrigálták a "helyzetet"! Sokat fekszem,de néha muszály sétálnom egy kicsit! De nem tudok sokáig állni vagy üllni,mert hamar elkezd fájni a derekam! 2008. júl. 10. 13:17
1/2 anonim válasza:
A dere´kfájás a trhesség velejárója.nekem sokszor majd "leszakadt" annyira fájt.A férjem maszírozta esténként.Nem kell véletlenül cslciumot szedned?Említetted ezt az orvosodnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!