Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32hetes terhes vagyok, tegnap...

32hetes terhes vagyok, tegnap voltam orvosnal, a mehszajam mar csak C1000?

Figyelt kérdés
azt mondta az orvosom ha rendszeres fajasaim vannak,akkor menyek korhazba,napi 3db magne b6-ot szedek,hogyan lehetne elkerulni a kora szulest?es milyen kovetkezmenyekkel jarna ha most jonne vilagra?
2008. júl. 10. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:

pihenj nagyon sokat.Pócold fel a la´baidat.Ne ülj hosszan,de ha lehet,kerüld az üle´st.

Az az igazság,hogy a tüdeje a 8.hónapban fejlödik ki teljesen,hogy alkalmas legyen a légzésre.Ha megszületne inkubátorba kerülne.Ne félj nem lenne semmi baja.Mára nagyon sokat fejlödött az orvostudoma´ny.(amikor már a 26.hetes babóca életben marad.)

Ne idegeskedj,kerüld a feszültse´get.

2008. júl. 10. 13:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszodat,megnyugtatoan hatott ram kicsit,kulfoldon elunk,es itt nem ugy foglalkoznak egy beteggel,mint otthol,ugy erzem itt levagyok tojva.
2008. júl. 10. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia.Külföldön hol laksz??Én Német országban szültem 5 hónapja.Itt sem teljesen úgy van mint otthon.én válaszoltam.
2008. júl. 10. 14:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Teljesen zart vagy, de a mehnyak megrovidult 3-rol cm-re.

Sok sok pihi, h ne legye suly a mehnyakon.

Minden jot!

30 hetes kismami

2008. júl. 10. 14:35
 5/6 anonim ***** válasza:
3-rol 1cm-re, bocsanat.
2008. júl. 10. 14:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Irorszagban Dublinban elunk!
2008. júl. 10. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!