Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jó ötlet a fogamzásgátló?

Jó ötlet a fogamzásgátló?

Figyelt kérdés
4 hónapja volt spontán vetélésem. Azóta felborult a hormonháztartásom, hol megjön, hol nem. Most megint 3 hetet késik, vagyis úgy tünik kimarad, de terhes nem vagyok. Még fél -1 évet várnék is (emiatt) a babaprojektel. Azóta le is fogytam, nem tudok felszedni magamra. Csinálhatom azt, hogy szedek (mondjuk 3 hónapig) fogamzásgátlót, hogy helyreálljon a ciklusom? Meg talán hiznék is tőle. Állitólag utána termékenyebb is az ember. Mi a véleményetek, árthatok vele?
2009. nov. 19. 00:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt,hogy 3 hónapig nem jött meg.Én azt gondoltam nem is lehet gyerekem mert nincs peteérésem.Aztán elkezdtem szedni a fogamzásgátlót.Fél év alatt rendesen jött a vérzés és mikor abbahagytam 2 hét múlva terhes lettem.Azt mondta a doki,hogy a hormonok miatt.Szerintem jó ötlet,biztos,hogy nem ártasz vele!Sok sikert hozzá!
2009. nov. 19. 07:03
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem a nőgyógyászodat kérdezd meg erről.
2009. nov. 19. 08:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem pont az orvosom ajánlotta!
2009. nov. 19. 08:39
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem is az orvos írta fel, azonnal, ahogy a missed ab után először megjött a vérzés. 3 hónapig szedtem, egy hónapig tisztultam, köv. hónapban terhes is maradtam. Nekem bevált, de az a lényeg végülis, hogy az orvosod mit mond.

30 hetes kismami

2009. nov. 19. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Kerdezd meg az orvost, ugyis az o dolga a tokeletes foggatlo kivalasztasa, viszont nekem is ezt a modszert javasolta az orvosom. Nekem nem vetelesem volt, hanem kis korkulonbseggel szerettunk volna ket babat. Szules utan viszonylag hamar megjott a mensim, de nagyon rendszertelen volt, nem sok esely volt arra, hogy amellett teherbe eshetek a nagyobbik babam fel eves koraban, igy a doki irt fel tablettat es ket cikluson at szedtem, mellette teljesen pontosan jott meg es az azt koveto gyogyszermentes honapban is. Tobbszor azota nem jott meg, mert tokeletes kozepidos peteeresem lett es teherbe is estem, ahogyan terveztuk.
2009. nov. 19. 15:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem. Yadine-t szedtem, azt is szeretném és az már elég gyenge, modern tabletta. Tehát akkor nem árthatok 2-3 hónappal ugy
2009. nov. 19. 17:48
 7/7 A kérdező kommentje:
ugye? (lemaradt:))
2009. nov. 19. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!