Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség mennyire reális...

Terhesség mennyire reális lehetőség?

Figyelt kérdés

Tegnap óta vérzésem van. Mára van amikor egészen élénkpiros színű és menstruációs jellegű görcsölés is kíséri. Olyan mint amikor enyhébben jön meg a menstruáció. Most tartok a ciklusom 23. napján. Általában 27-28 napos szokott lenni. Hosszú idő óta újra rendszeres nemi élet okozhat ilyen tünetet? Ovuláció utáni napon is voltam a párommal, ekkor kb. 20 másodpercre védekezés nélkül voltunk együtt, bár utána sem ment el óvszerben sem. Esetleg ezeket a tüneteket okozhatja terhesség? Nagyon rettegek ettől. Mi a teendő ilyenkor?

Tudom, hogy már feltettem másik kategóriában a kérdést, de szeretnék más véleményeket is meghallgatni.

2013. nov. 18. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy terhes, csak menstruálsz. Ha még 5x felteszed ez akkor is így marad egy pár napig.
2013. nov. 18. 20:55
 2/12 A kérdező kommentje:
A szurkálódás ellenére köszönöm a választ. Amúgy pont a szurkálódás elkerülése érdekében írtam az utolsó mondatot ;)
2013. nov. 18. 20:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki menstruál az nem terhes!
2013. nov. 18. 21:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Természetesen tudom, hogy aki menstruál nem terhes. Amiatt aggódom, hogy 23 napra jelentkezett vérzés a 28 helyett, és hogy kevesebb + élénkebb piros mint szokott.

Az eddigi válaszokat köszönöm!

2013. nov. 18. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:

ha terhes lennél nem lenne élénkpiros. és azért kevesebb mert kevesebb időre jött meg igy nem lett olyan vastag a n6lkahartya ami most levallik.

ha nem élvezett beléd 1%esélyed van kb.

Nem vagy terhes nyugi.

ja és a szex akár rövidithetett a ciklusodon is. orgazmus hatasara történhet peteérés hamarabb mint szokott igy a hormon egyensuly is mashogy valtozik azaz hamarabb jön meg.

de ha tutira akarsz menni vegyél egy tesztet és ha elmult csinald meg.

de valoban aki menstrual nem terhes.

2013. nov. 18. 21:17
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem vagy terhes, DE! Nagyonis van olyan, hogy valaki menstruál a terhesség alatt! Ritka, de előfordul.
2013. nov. 18. 21:57
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha tesztelsz, nem kell megvárni hogy elmúljon a vérzés, nem befolyásolja az eredményt.

500 Ft, és kiderül mi a helyzet.

Ha nem rendszereződik a ciklusod a következő 1-2 hónapban, akkor pedig fordulj orvoshoz.

2013. nov. 19. 08:09
 8/12 A kérdező kommentje:
A teszttől jelen helyzetben tutira nem nyugodnék még meg, mert azt mondta egy orvos, hogy legkorábban az elmaradt vérzés idejében mutatható ki biztosan. Amúgy a fent vázolt vérzés továbbra is tart, szóval nem tudom.
2013. nov. 19. 08:49
 9/12 anonim ***** válasza:
5ös vok. azért irtam h ha menzeszel nem terhes pedig tudom hogy van ilyen,mert nagyon ritka. az a gyakoribb hogy van egy pozi teszted de nagyon enyhén barnazik vagy halv rozsaszines folyas. de a terhesség és élénkpiros vérzés rettentően ritka. megesik de ritka.
2013. nov. 19. 08:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Mára kb elmúlott. A napok száma megfelelt a normális menstruációmnak, viszont élénkpiros volt a vér és hígabb, emellett kevesebb is volt. Hasgörcs gyengébb, de azót sincsen semmi terhességre utaló tünetem. Hő sem emelkedett, a mellemben érzett vérzés előtti érzés is teljesen megszűnt. Tekinthető ez menstruációnak?
2013. nov. 22. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!