Ha baj van a babával, és fáj a has, akkor ugye az egyértelmű fájdalom? Fel vagyok puffadva, kemény a székletem, és fáj a hasam emiatt. Ugye emiatt? 13+6 hetes vagyok
Figyelt kérdés
2009. nov. 18. 20:23
1/2 anonim 

válasza:

Próbálj meg valami széklethajtót beszerezni, a patikában tudják, hogy mit szedhetsz várandósan, igyál több folyadékot, egyél rostdús ételeket.
Ha görcsölne a hasad, az volna inkább a baj.
2/2 anonim 

válasza:

Szia!Én is ilyen hasfájós vagyok,eddig szerencsére nem volt baj a babával.Most már a hasam is kezd nőni:-))Én is sokat szenvedtem emiatt,mostanában arra szoktam rá,hogy éhgyororra iszom,joghurtot ,és utánna egy kávét.Nekem bevált,könnyebben,és mindennap tudok wcz ni.A szelek ellen nekem se nagyon van fortélyom,szoktam görcsölgetni miatta,de ez van sajna:-((14+3 hetes kismami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!