Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Testhő? Lehet terhesség?

Testhő? Lehet terhesség?

Figyelt kérdés
Ha a testhőm fent van,de nem érzem magam betegnek.Lehet,hogy azért van,mert terhes vagyok?

2013. nov. 17. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én hőmérőztem akkoriban mikor teherbe estem. Peteérés környékén el kezdett fel menni a hő kb 37,1-2 aztán ahogy meg történt a dolog így is maradt.Bizakodtam,hogy azért mert baba lesz,aztán a teszt pozitív lett. Szurkolok neked is. 28 hkm
2013. nov. 18. 05:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát Én is nagyon szeretném,hogy az legyen!!De félek,hogy annyira akarom,hogy azért nem fog össze jönni!Már minden féle történetet el olvasok.Nem mértem idáig a testhőmet csak tegnap valahol rá bukkantam egy ilyen történetre és megmértem csak úgy hát 37,3 volt,csak remélni merem,hogy közre játszik a baba!Tesztel várok szerdáig akkor kell megjönni-e aminek nem kéne.

Kívánom,hogy semmi gond ne legyen babavárásod alatt!!

2013. nov. 18. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen.
2013. nov. 18. 17:33
 4/5 anonim válasza:
Lehet. Nekem is hőemelkedésem volt 37-37,5 egy hétre rá kellett volna megjönnie, aznap már pozitívat teszteltem.
2013. nov. 19. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát a hőm még mindig magas!Ma kellene megjönni-e,még nem jelentkezett!

Reggel teszteltem sajna negatív! :(

Igaz a remény hal meg utoljára,de már nem merek bízni!! :(

2013. nov. 20. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!