Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes babás vagyok, hüvelyfe...

6 hetes babás vagyok, hüvelyfertőzésem van lehet baja a babámnak?

Figyelt kérdés
3 hónappal ezelőtt P3 cytológiám volt, melyet kikezeltünk Betadin kúppal, de a doktor nem vizsgálta meg mitől lehetett a rossz eredmény. Tudta, hogy babát szeretnék, de még sem vizsgált ki alaposan. Május 26-án volt meg utoljára a menzim, és június 10-én P2 lett az újabb cytológiám. Megnyugodtam, de megbeszéltük, hogy ha legközelebb megyek hozzá, csinálunk HPV és komolyabb bakteriális vizsgálatot. Nála csak az alap baktériumokat tudják megnézni, ezért mikkor a beigazolódott, hogy babás lettem 6 hetesen megvizsgált, és kiderült, hogy komoly hüvelyi fertőzésem van, amit nem tud addig kezelni amig a baba elnem ér egy bizonyos kort. Ez eléggé megilyesztett, hisz a későbbiekben ez problémát is okozhat, úgye?
2008. júl. 10. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a kezeléssel nem kellene várnod.A babának pont attól lesz baja,ha nem vagy kezelve.Keress fel egy másik orvost!
2008. júl. 10. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Kezeltesd ki mieőtt feljebb jut a fertőzés ez nem játék.
2008. júl. 10. 09:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Az első három hónap a kritikus, ekkor fejlődnek ki a baba szervei, addig tényleg nem érdemes kezelni, mert egyes gyógyszerek károsak lehetnek a fejlődésére. Nem írtad meg, konkrétan milyen típusú fertőzésed van, de ha gomba, akkor tényleg nem lehet kezelni a harmadik hónapig, jól mondta az orvosod.
2008. júl. 10. 09:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert olyan kesze kuszán írta le a lapra, hogy nem tudom elovasni. Valami F-betűsből van nagyon sok a váladékba, és vegyes bacik: coccusok, pálcák, ennyit írt a lapra
2008. júl. 10. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is az utolsó válaszolóval értek egyet! Az első három hónapban tényleg nem kaphatsz erősebb kezelést, gyógyszereket, nem csak hüvelyfertőzéssel, hanem egyéb betegségekkel kapcsolatban sem. Ilyenkor alakulnak ki az alapvető szervek, az idegrendszer, úgy is mondják ezt, hogy az első időszakban van az embrió minőségi fejlődése, amire a legkisebb kémiai hatás is (negatív) befolyással lehet.

Ha bizonytalankodsz, akkor kérd ki másik orvos szakvéleményét.

2008. júl. 10. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!