Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az hogy csak a...

Miért van az hogy csak a reggeli/délelötti órákban van fehér folyásom? 37hetes vagyok.

Figyelt kérdés

nem bánom, hogy nincs egésznap, csak fura.2-3napja tart.

2008. júl. 10. 09:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Az, hogy mi okozza a folyást, annak nem tudom az okát. Arra van egy tippem, hogy miért csak a reggeli órákban veszed észre: elképzelhető, hogy csak simán a gravitáció okozza, mint baba előtt a mensinél is tapasztalható volt. Éjszaka vízszintesben van, akkor is termelődik folyás, ahogyan menstruációs vér is, de mindez csak akkor távozik folyamatosan miután felébredtél és függőleges helyzetbe kerültél, esetleg járkálsz.

Ez csak tipp, de majd biztosan jönnek a szakértők és többet segítenek!

2008. júl. 10. 09:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan így volt, az utolsó hetekben sokkal több volt a folyásom és ennek nagy része reggel-délelött távozott. Az nagyon is elképzelhető amit az elöttem szóló írt, hogy miért pont akkor, de semmi gond ezzel, ez teljesen normális.
2008. júl. 10. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!