Hány hétig lehet biciklivel közlekedni? Ti meddig bicikliztetek?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok de még bírom, továbbra is lehet?2013. nov. 17. 12:00
1/6 anonim válasza:
Én a 41. héten ültem utoljára kerékpáron. Azért csak addig, mert másnap megszültem :))
2/6 anonim válasza:
Én a szülésem napján is bicikliztem, fájásokkal NST-re is biciklivel mentem :) De nagyon óvatosan, nehogy felborulj, lassan kell menni, nem túl rázós úton, kisebb forgalomban, és tök jó :)
3/6 anonim válasza:
Nekem a dokim mondta 20 hetesen, hogy most már a rázkódások miatt ne nagyon bringázzak, mire rákérdeztem tőle viccesen, hogy akkor gyalog közlekedjek?
Mire visszakérdezett, hogy a BKV nem jó?!
Erre mondtam neki, hogy ült Ő valaha BKV járaton? Olyanon esetleg, ami a simának nevezett úton is halálra rázkódik és majd szétesik az utas alatt?!
Nem hogy még olyan úton közlekedve, amelyik irtó rossz állapotban van.
Nevetett egyet, majd közölte, hogy akkor óvatosan bringázzak tovább és próbáljam kerülni a BKV-t :)))))))))
4/6 anonim válasza:
38. Hetig, utana nem esett jol, mert beilleszkedett a baba:-)
6 napos fiucska anyukaja
5/6 anonim válasza:
én most is biciklizek igaz nem annyit mint régen,24 hetes vagyok.de nem zavar engem se a baba
6/6 A kérdező kommentje:
Nekem is megy még , de félek nehogy megnyomódjon vagy nehogy nagyon rázkódjon odabent .
2013. nov. 19. 16:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!