Van olyan, aki dohányzott terhessége ELŐTT (nem alatt)? Nem napi 2 dobozra gondolok, pár szálra naponta. Mégis könnyen teherbe esett? Második próbálkozásunk vagyunk túl. Napi2-3szál cigit szívok el, amit gond nélkül elhagyok, ha kiderül a terhesség
Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 10:39
11/12 anonim válasza:
napi fél doboz narancssárga pall mall-t elszívtam. amúgy már 15 éve cigiztem. ahogy terhes lettem, letettem a cigit (én is tudtam, ha egyszer babám lesz, lerakom, szóval neked is menni fog, tudom) :)
szerintem nem számít... ja a párom is dohányzik, de ő napi 3 szálat max.
12/12 anonim válasza:
azért ha tudod, inkább előbb tedd le, mert a cigaretta hirtelen elvonása "stresszeli" a szervezeted, ami szintén nem tesz jót más állapotban (ezt orvos mondta). Én egy évvel azelőtt tettem le, hogy szerettem volna babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!