Terhesség idején, hogyan válthatok nőgyógyászt?
A mi kis városunkban egyetlen szülész-nőgyógyász van, nincs váltó és helyettesítő sem. Nagyon rossz. A vizsgálatok fájdalmasak, több hölgyet, nőt, lányt már félre is diagnosztizált. A hozzá járó kismamák is mindannyian panaszkodnak, hogy hogy bánik velük és hogy nem ért ahhoz amit csinál. Folyamatosan rossz és sértő megjegyzéseket tesz.
Kismama vagyok. A terhesség korai szakaszában járok. Mindössze csak 6 hetes vagyok.
Tegnap hallottam az egyik kismamától, hogy csak akkor válthatok orvost, ha azt a másikat felfogadom. Tényleg így lenne? Teljesen kezdő, rutintalan vagyok ebben a témában és előre is elnézést kérek, ha butaságot kérdeztem.
Dehogy is!
Simán elmész/bejelentkezel másik orvoshoz és ennyi. Magánhoz oda mész ahova akarsz, tb-s alapon meg az van aki van, őt nem te választod.
De te döntöd el, hogy kihez mész.
Értem.
Védőnőhöz még nem járok mert éppen a felkutatása közepette vagyok :/
Egyébként a megyei kórházba szeretnék átmenni, ami kb. 30 km-re van.
A tegnap a kismama úgy mondta, hogy ő a megyei kórházhoz tartozik ezért nem mehet át egy másik helybéli kórházba.
De most már értem. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!