28. héten végzett vérvizsgálatra mit kell vinni enni és inni?
A 28. héten végeznek egy vérvizsgálatot aminek az eredménye alapján, ha indokolt csinálnak terheléses vércukor vizsgálatot.
Ekkor reggel éh gyomorra vesznek vért, és utána egy órával már nem éh gyomorra. Mit kell vinni enni és inni? 2dl tejre emlékszem, de az étel részére nem. Tudtok segíteni? A Szent Istvánba fogok menni.

Szia! Igen, 2 dl tej, és 1 db. zsemle üresen, minden nélkül! Az éhgyomri vérvétel után közvetlenül meg kell enni/inni, és 1 óra múlva bemész a köv. vérvételre (ha szerencséd van, akkor soron kívül mehetsz, ahová én járok, így volt).
Minden jót!
köszönöm a válaszokat :)
Annyira a tejre koncentráltam, hogy szinte meg sem hallottam a zsemlét amikor a doki mondta. Ugyanis én nem iszom tejet, sosem ittam, kiváncsi leszek milyen hatással lesz rám most. Drukkoljatok, hogy ne jöjjön ki azonnal :-) azt hiszem alergiás vagyok rá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!