Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28. héten végzett vérvizsgálat...

28. héten végzett vérvizsgálatra mit kell vinni enni és inni?

Figyelt kérdés

A 28. héten végeznek egy vérvizsgálatot aminek az eredménye alapján, ha indokolt csinálnak terheléses vércukor vizsgálatot.

Ekkor reggel éh gyomorra vesznek vért, és utána egy órával már nem éh gyomorra. Mit kell vinni enni és inni? 2dl tejre emlékszem, de az étel részére nem. Tudtok segíteni? A Szent Istvánba fogok menni.

2008. júl. 10. 00:03
 1/5 anonim ***** válasza:
én ugy tudom,hogy az első vérvételnél egy zsömi meg egy pohár tej és utánna egy óra múlva veszik le a vért.Viszont én ugy tudom ilyenkor terheléses cukrot csinálnak mindenkinél legalábbis nálunk igy van.akkor éhgyomorra kell menni leveszik a vért itatnak veled egy borzalmas cukros lötyöt és aztán 2 órát várnod kell.Semmit nem ehetsz és két óra múlva újra vért vesznek valamint még vizeletet is.üdv 34 hetes kismami
2008. júl. 10. 05:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is az Istvánba jártam és emlékszem 2 dl tejet és 1db zsömlét kell megenni az első vérvétel után.
2008. júl. 10. 07:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Igen, 2 dl tej, és 1 db. zsemle üresen, minden nélkül! Az éhgyomri vérvétel után közvetlenül meg kell enni/inni, és 1 óra múlva bemész a köv. vérvételre (ha szerencséd van, akkor soron kívül mehetsz, ahová én járok, így volt).

Minden jót!

2008. júl. 10. 09:29
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

Annyira a tejre koncentráltam, hogy szinte meg sem hallottam a zsemlét amikor a doki mondta. Ugyanis én nem iszom tejet, sosem ittam, kiváncsi leszek milyen hatással lesz rám most. Drukkoljatok, hogy ne jöjjön ki azonnal :-) azt hiszem alergiás vagyok rá.

2008. júl. 10. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
lehet kefír is vagy joghurt én sem szeretm a tejet nekem ezt a védőnénim mondta.üdv az első válaszoló voltam.
2008. júl. 10. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!