Teltebb kismamák később érezhetik a baba mozgását?
Szia! Szerintem azért nincs összefüggésben a kettő, mert nem kívül érezzük hanem belül ha mozog. Nekem is volt felesleg de ugyanúgy 17 hetesen éreztem először mint az akinek nincs felesleg. Szerintem már apró mocorgásokat te is érezhetsz, csak még ezt nem tudjuk azonosjtani, hiszen még nagyon pici a babád.
Boldog babavárást :)
8 hónapos kislány anyukája
Szerintem tök nem az alkattól függ. Ha beegondolsz, nem kívülről érzed a babát, hanem belülről a méhedben. És ebből a szempontból tök mindegy, hogy már bocs, de mennyi háj van a méhed és a bőröd között....
Én abszolut telt vagyok,(158/65) és mindkét babámat éreztem a 15. héten, sok vékony lány meg még a 20. héten sem érzi....
Van, aki ezt mondja, de hülyeség. Én a harmadik babát a 14. héten már éreztem :)
Ha első babád, akkor kb. 16-18 hét előtt nem valószínű, de gebéknél sem :DDD
20-21 hetes korig nincs lemaradva :)
Szerintem sincs összefüggés, hiszen a mozgást először belülről fogod érezni. Nagyon nagy élmény:-)))
(27 hetes mami)
Szia!
104 kilóval kezdtem a terhességet (hormonkezelés után) és a 15. héten éreztem a babánkat. Első baba elöször megbeszéltem magammal hogy nem Ő volt. Másnap megint harmadnap megint ahogy ültem itt a gépnél és előre döltem csak akkor(ilyen félnyomorék testtartásba, hát görbe fej 20 centire a monitortól stb...) Akkor utánna eltünt és nem éreztem csak a 17 héttől megint. Most megint eltünt 3 napig nem jelentkezett (voltam uh-n tegnap elött este) és akkor már megint jelentkezett. Nyugi már lassan rugdal Téged is aminek pl. postán nem fogsz örülni vagy olyan helyen ahol nincs wc. Amikor a hólyagoddal focizik és alapból érzed hogy kéne egy kicsit pisilni és Ő majd akkor talál meg. Vicces lesz. Üdv 24 hetes
Szia!
Én 160 magas/alacsony vagyok,98-cal kezdtem a terhességet,most 23/2 hetes vagyok,mellső fali lepény,de csak a 20.hét óta érzem:)azóta viszont folyamatosan:)
Szia.
Elso babamat varom es 17 hetesen mar ereztem apro mozgasokat csak nem voltam benne biztos, hogy Ot erzem.
En nem telt vagyok, hanem kifejezetten tulsulyos, de igy is ereztem.
26 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!