Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14-15 hetes kismamák, nektek...

14-15 hetes kismamák, nektek is szokott szurkálni a méhetek, vagy a petefészketek?

Figyelt kérdés
Nekem nem mindig csak néha oldalt szurkál, és ha sokat állok, vagy megyek akkor úgy érzem mintha feszülne a méhem. Nektek nő már a hasatok, én tegnap vettem egy kismamanacit, mivel már mindegyik farmerom csak úgy kényelmes ha kigombolom.
2009. nov. 18. 09:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Én 15 hetes vagyok, második terhességem. Az elsőnél sokkal többször volt olyan panaszom amit te is írsz, most már nagyon-nagyon ritkán. Talán a legelején szurkált a petefészkem és a méhem is ritkán, most szinte semmi panaszom. De amúgy ez teljesen normális!!

A nadrágaim amik kicsit derékban bővek voltak korábban azok még éppen jók, de sokat már félre kellett tennem.

Te mennyit híztál eddig?

Boldog babavárást!

2009. nov. 18. 09:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia, én még nem híztam, de már csak 1 farmer jó a hasam miatt. Ami még picike de már nem tudom azt mondani, hogy bekajáltam :) És eléggé szurkál oldalt a hasam, de csak bal oldalt, jobban mint eddig. 14+2
2009. nov. 18. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is 14 hetes vagyok. Nekem is inkább csak az elején volt hasszurka, most már nem jellemző. A nadrágjaim még jók, mert inkább csipőnacik, egyiknek sincs magas dereka. A hasamról nem tudom eldönteni, hogy még csak a puffadás látszódik, vagy ez már a baba. Azért 1-2 kilót már híztam:-(
2009. nov. 18. 10:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én 2-3 kg körül hiztam,sajnos amúgy se vagyok egy vékony nő,hasam mindig is volt,viszont már máshogy kerekedik:-)))Szokott szúrkálni a hasam,de a héten pl a szeméremdombom körül nyilalgatott ,hol a jobb hol a bal oldalon.Elég ijesztő volt,de állitólag ez is normális.Kismama nadrágot 13 hetesen vettem,de örülök neki,mert legalább kényelmes:-))
2009. nov. 18. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a múlt héten feszült nagyon a hasam, meg szúrt, miután 2 napot végigültem nagyon kényelmetlen székeken. A harmadik iskolai napra már el sem mentem. Azóta sem tudom, hogy elfáradtunk, vagy már a naci szorított (csak ülve érzem, hogy kinövöm lassan a nadrágokat). Nekem még nem nagyon nőtt a hasam, igaz zsírpárnát mindig is hordtam e tájékon is :). 14+5 hetes
2009. nov. 18. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!