Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség során hány hét után...

Terhesség során hány hét után kezd el (ha szemmel láthatóan nem is de) tapinthatóan nőni a has?

Figyelt kérdés

2013. nov. 13. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ez szerintem egyén függő, nekem 30. hétig meg nem mondta senki, hogy terhes vagyok. függ, hogy a baba hova ássa be magát, mekkora az illető medencéje (nekem szépen elfért mert széles a medencém), és hogy ki mennyi húsival rendelkezik már az elején. vékonyabbaknak keskeny csípővel előbb látszik a pocak, teltebbnek széles csípővel később. Én 165cm 60kg -ról kezdtem és én a 25. héttől láttam, idegenek (utcán) kb. 30. héttől már észre-észre vették, 35 héttől pedig már átadták a helyet.
2013. nov. 13. 17:37
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2013. nov. 13. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Tapinthatóan nekem 12 hetesen már érzékelhető volt, sőt korábban is, mert ott keményebb volt a hasam. Azt mondják ez csak puffadás korábban, de ugyan mitől, amikor hetekig alig maradt meg bennem bármi is (6-14 hétig rosszul voltam) Egyébként széles csípőjű vagyok, de hasam nem nagyon volt soha, mindannak ellenére, hogy volt rajtam jó 10 kg plusz...

20 hetesen már bárki megmondta, hogy babám lesz, bár hozzá teszem, hogy nagy hasam volt, 32 hetes koromtól már mindenki azt kérdezte, hogy mostmár a finishben vagyok, ugye? Az utolsó hetekre már tényleg azt hittem elgurulok, pedig nem híztam. Nagy is lett a lányom :)

2013. nov. 13. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:

A 8. héten megduzzadt az alhasam. Persze ez még nem a baba mérete miatt volt :) hanem a több vér, víz, stb.. mint amikor meg is akar jönni, meg tele is etted magad, meg fel is vagy puffadva egyszerre.

A terhes pocak a 12. héttől volt nekem kitapinthtaó, de még szemmel nem volt annyira látható.

2013. nov. 13. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem úgy múlt héttől kezdett látszani, most 16+3 hkm vagyok :)
2013. nov. 13. 18:20
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2013. nov. 14. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!