Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehetnek terhességi...

Mitől lehetnek terhességi tüneteim?

Figyelt kérdés

1-2 hónapja hányingerem van egész nap, reggeli rosszullétem, kívánós vagyok, a melleim megnőttek és keményebbek lettek.

Terhességre gyanakodtam, de megjött a menstruációm, csak 1 nappal rövidebb volt a szokásosnál. Csináltam tesztet is, de az is negatív lett. Mi lehet velem? Létezik, hogy terhes vagyok, de a teszt nem mutatja ki és menstruálok? Vagy mi lehet a bajom?

2013. nov. 13. 16:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát nagy valószínűséggel nem vagy terhes, mivel a tüneteket a hormonok okozzák a terhesség alatt, de ha a teszt negatív, akkor nálad más lehet a gond. Hallottam már olyat viszont, hogy valakinek a HCG nem választódik ki a vizeletében, ezért bár terhes az illető, mégsem mutatja ki a vizeletteszt. Ha gondolod, menj el dokihoz, egy ultrahang vizsgálattal ő megállapítja, mi a helyzet :)
2013. nov. 13. 16:13
 2/2 A kérdező kommentje:
Még megvárom a menstruációm, aztán elmegyek orvoshoz, ha fennállnak a tünetek. Csak nem tudom mi van velem, mert ez így borzasztó. Olyan erősen érzek mindenféle szagokat is, és egyből hányingerem lesz tőle...
2013. nov. 13. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!