Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha elkezd valaki vérezni...

Ha elkezd valaki vérezni terhesen a 'sima' ügyeletre kell menni?

Figyelt kérdés

szóval hogy értsétek mit is akarok kérdezni, nincs semmi bajom, egyenlőre csak egy pozitív teszt, mert már is aggódom ha baj lenne hova kell majd menni:

a város ahol lakunk vagy egy sztk. ami kb. 5-6 körül bezár. van ügyelet is. Szóval ha valami baj lenne akkor a rendes ügyeletre kell menni? mert az végül is nem nőgyógyászat, nem nődokik vannak ott akkor, hogy tud megvizsgálni vagy uh-t csinálni? lehet én vagyok a hülye de a mi városunkban csak ez az egy "normál" ügyelet van. 40 km-re van tőlünk a megye székhely ott van kórház, ott fogok szülni is, akkor oda kellene bemenni, mert ott lehet van nőgyógyászati ügyelet? köszi előre is :)

2013. nov. 13. 15:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

20 hetesen én SZTK-ba mentem, mert az volt a leggyorsabb. Ott megvizsgáltak, néztek méhszájat, és szívhangot. De hogy tuti legyen a dolog, átküldtek a kórházba sürgősségi UH-ra.

Én nem utaznék 40 km-t. Ha bemész ügyeletre, és tényleg gond van, ők majd hívnak mentőt. A mentő személyzete is jobban el tud látni, mint akárki más, aki elkísérne másik városba.

2013. nov. 13. 16:45
 12/12 A kérdező kommentje:
Értem köszi, az ügyelet pont a mentőállomással szembe van. Szóval közel :)
2013. nov. 13. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!