Ha elkezd valaki vérezni terhesen a 'sima' ügyeletre kell menni?
szóval hogy értsétek mit is akarok kérdezni, nincs semmi bajom, egyenlőre csak egy pozitív teszt, mert már is aggódom ha baj lenne hova kell majd menni:
a város ahol lakunk vagy egy sztk. ami kb. 5-6 körül bezár. van ügyelet is. Szóval ha valami baj lenne akkor a rendes ügyeletre kell menni? mert az végül is nem nőgyógyászat, nem nődokik vannak ott akkor, hogy tud megvizsgálni vagy uh-t csinálni? lehet én vagyok a hülye de a mi városunkban csak ez az egy "normál" ügyelet van. 40 km-re van tőlünk a megye székhely ott van kórház, ott fogok szülni is, akkor oda kellene bemenni, mert ott lehet van nőgyógyászati ügyelet? köszi előre is :)
20 hetesen én SZTK-ba mentem, mert az volt a leggyorsabb. Ott megvizsgáltak, néztek méhszájat, és szívhangot. De hogy tuti legyen a dolog, átküldtek a kórházba sürgősségi UH-ra.
Én nem utaznék 40 km-t. Ha bemész ügyeletre, és tényleg gond van, ők majd hívnak mentőt. A mentő személyzete is jobban el tud látni, mint akárki más, aki elkísérne másik városba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!