Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Itt érezhetem a babát?

Itt érezhetem a babát?

Figyelt kérdés

17+3 hetes vagyok. 2 hete érzem a babámat, az utóbbi egy hétben már igen aktívan.

De eddig a köldököm alatt éreztem, maximum a köldököm vonalában.

Ma viszont, mintha a köldököm felett 2-3 centivel is zsibirogna. Létezik, hogy már ennyire fent van a baba?

2013. nov. 13. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
17 hetesen még nem hiszem,hogy köldök felett lehet érezni! :)
2013. nov. 13. 14:24
 2/8 A kérdező kommentje:

Én is erősen kételkedem, azért is kérdeztem meg. :)

Csak olyan furi...

2013. nov. 13. 14:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Létezik.ha éppen fejjel lefelé van és a kis lábával ott ér téged

Szóval lehetséges ;-)

2013. nov. 13. 15:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Tényleg?? :D Köszi!
2013. nov. 13. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:
18 hetes vagyok ma. Nekem is mozog már több hete. Én is éreztem már köldökvonalban :) Bár legtöbbször a hasam legalján tevékenykeidk :) nagyon buli!
2013. nov. 13. 16:12
 6/8 A kérdező kommentje:

Az ám! :D

Nálad is vannak aktívabb és csendesebb napok?

Vagy olyan nap, amikor mindenfelé randalírozik, és olyan, amikor 2-3 napig csak az egyik ficakban mocorog?

2013. nov. 13. 18:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Általában a hasam alja a célpont :) Főképp akkor érzem már elégé erősnek, amikor pl.kicsit összegörnyedve ülök :) de ha hanyattvágom magam, akkor is lehet érezni hogy bulizik odabent :D Nekem Ő a második babám. az elsőt kb. 5 hónaposan éreztem, hason fekve. már most tudtam mit kell figyeljek a hasamban :) Nekem minden nap nagyon aktív! Örülök is neki. És nálatok hogy működik a dolog? egyik nap kitombolja magát, aztán kipiheni az előző nap fáradalmait? :)
2013. nov. 14. 00:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Ahogy mondod! Délután lassan bemelegít, aztán lefekvésig megy a buli.
2013. nov. 14. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!