Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orgazmus hatására nyílhat a...

Orgazmus hatására nyílhat a méhszáj?

Figyelt kérdés
Ne ítéljetek el, de fogalmam sincs erről a témáról. A terhesség elején eltiltottak a szextől, mert a 16. héttől 2000-es lett a méhszáj értékem. Most 26 hetes vagyok és szinte miden éjjel, akaratomtól függetlenül heves orgazmusom van. Persze mindig felébredek utána és azt veszem észre, hogy feszül az egész hüvelyem,mintha a jól ismert kacsával szét akarnák nyitni és szúr is. Görcseim amúgy nincsenek. Annyit tudok, hogy oxitocin termelődik ilyenkor, szóval méhösszehúzódás lehet, de egy kiadós orgazmus a méhszájra is hatással van? Kinyithatja szerintetek?
2013. nov. 13. 11:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy nem az orgazmus, hanem az utána következő erőteljes, aktív méhösszehúzódás nyithatja a méhszájat. Tehát az orgazmus csak közvetve, ha a méhizomzat utána erős görccsel reagál. Álmodban nemigen tehetsz róla, sajnos.
2013. nov. 13. 12:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Erős görcs nem volt utána. Sajnos, mostanában egyre gyakrabban előfordul és már eléggé kikészülök tőle :) Komolyan úgy ébredek reggelente, mint egy szemérmes kiskamasz, aki azt hiszi, rosszat csinált :)
2013. nov. 13. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
szia én 17 hetes vagyok nekünk kezdettől fogva nem lehet házas élet, eleve c2000es a méhszájam, és sajnos már én is 2x arra ébredtem hogy orgazmus érzetem volt én is rosszul érzem magam e miatt de sajnos nem tudunk mit tenni akaratlanul is meg történik bár soha nem hittem volna!És persze én is félek nehogy e miatt gond legyen.
2013. nov. 13. 17:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nyílt a méhszájam. :-( Most küzdünk, hogy ne legyen koraszülött. :-( Nem tudom, hogy csak az orgazmus miatt-e, de nem tett jót sajnos.
2013. nov. 15. 01:04
 5/5 anonim ***** válasza:
3 as vagyok szurkolok nektek!
2013. nov. 15. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!