Szerintetek mikor teszteljek legközelebb? Ma tartok ciklusom 31 napjánál.
Okt.13-án volt utolsó vérzésem,együtt létek okt.22,24,27.
Napokat nézve 10,12,15 napokon.Átlag ciklusom 29-31 napos.Vasárnap reggeli első vizelet Valentin 10-es teszt negatív.Már van egy 2 éves fiam,ő 9 évnyi várakozás után jelentkezett. Kesze kusza menzeszeim voltak akkoriban,39 napon elmentünk az orvoshoz,mert minden ételtől undorodtam,talán csak ennyi volt a tünetem,de én nem gondoltam terhességre,hisz valahol lemondtam róla hogy anya leszek.Nem teszteltem csak mentem dokihoz,akkor 5,6 mm petezsákot már látott.Viszont tegnap 30 napon voltam uh-on megvastagodott nyálkahártyát látott a dokim,erre azt mondta hogy ebből lehet bármi,2 hét múlva menjek vissza,ha csak addig meg nem jön.Pár napja vannak tünetek,émelygek,fáradékony vagyok,kedvetlen,erőm is el illant,étvágytalan stb.Mensi tünet sehol egyenlőre.Hogy miért mentem ilyen korán dokihoz,még mielőtt valaki megkérdezné.....mert ő kért be hogy kizárjon esetleges nőgyógyászati problémát. Múlt héten hétfőn nagyon erős derékfájás,és petefészek fájdalom volt,ezért hívott be,de szerencsére semmi gond nincs.Nagyon izgulunk a férjemmel össze jött-e a teso,ki mikor tesztelne?Köszönöm előre is válaszaitok.
Ma már elméletileg ki kell mutatnia, ha terhes vagy.
És ha az vagy, akkor tök normális, hogy a doki nem látott petezsákot. Nálam a 36. napon még nem látta, csak a 41.-en.
Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!