Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől számít valaki...

Hányadik héttől számít valaki "nagy terhesnek"?

Figyelt kérdés

azért kérdem,mert régebben hasfájós voltam és a dokim magnerotot és nospát ajánlott.Most 23 hetes vagyok és kicsit megint fáj a hasam,bevettem ugyanígy a gyógyszert,de azt olvastam,hogy nospa nagyterhrességnél ellazítja,kinyitja a méhszájat.

Mikortól vagyok nagy terhes?És ártottam most a nospával?

2013. nov. 12. 21:41
 1/3 anonim ***** válasza:
No-spa ugyében nem tudom, ki számit annak, de én a 3. trimeszterre gondolnék. Ha a dokid javasolta, akkor nem lehet gond. Én magne b6-ot szedtem 3*2-t végig, egyáltalán nem nyílt a méhszáj.
2013. nov. 12. 23:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Nyilván mindenki maga tudja, de én pl. nem szedtem volna a terhességem alatt "izomlazító" gyógyszert, még ha orvos ajánlotta volna, akkor sem. Ha fájt a pocim, inkább emeltem a magnézium adagomat.

Kérdésedre válaszolva a terhesség utolsó trimeszterére használják a nagy terhességet.

Vigyázz magadra! :)

2013. nov. 13. 09:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. nov. 13. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!