Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt ki milyen...

Terhesseg alatt ki milyen edesseget majszol?

Figyelt kérdés
a vizeletemben mindig kimutatott cukrot a verben sszerencsere nem es azer kicsit tartok h ebbol baj lehet.de az a baj h minden nap egy kis darab csokit vagy kakaot eszem iszom.mit hasznaltok kakao helyett vagy mit esztek csoki helyett??
2013. nov. 12. 15:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nem csoki, de fejben átálltam erre, minden este csoki helyett egy marék mogyoró, mazsola, kesudió, mandula, aszalt gyümölcs keverék.
2013. nov. 12. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:

Én a gumicukorra vagyok nagyon rákattanva,de olyan szinten,hogyha a napi 1 csomag adagomat nem kapom meg,akkor vége mindennek:( Érdekes,terhesség előtt nem imádtam ennyire a gumicukrot. Jó,akkor is megvolt a heti egy csomag,na de napi 1?!

Az orvosom szerint azt,és olyat egyek,amit én kívánok,kivéve a káros szenvedélyek ugye(pl. dohányzás,alkoholizálás,drogozás),de szerencsére egyiknek sem vagyok a rabja,viszont a gumicukornak annál inkább:(

30hkm

2013. nov. 12. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy volt,hogy mi,csak édes legyen,éppen ezért nekem megfelelt a müzli szelet is,nem kellett állandóan a tömény csoki,sütemény.Viszont minden nap kellett,mert ha egy nap is kimaradt édesség nélkül,elvonási tüneteim lettek.Állandóan kutattam a lakásban egy kis csokiért.Maradt meg zselés szaloncukor tavalyról,és volt,hogy azt kaptam be a csokis külseje miatt,pedig utálom a zselés szaloncukrot.
2013. nov. 12. 15:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Én a mogyorós és/vagy ostyás dolgokra vagyok brutálisan ráállva (Knoppers, Kinder Bueno és társai).
2013. nov. 12. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Hanyadik héten jársz ?

Ahogy írtad: kis darab csoki és kis kakaó nem árthat

ÉN napi szinten megbírtam enni 1-2 szelet csányi mézest + este tévénél nasi...ami éppen találtam

Nyáron azonban a 40 fokban nemkellett a csoki,olyankor sima zabpehyhet ösdzedarabolt gyümikkel ettem.Hatalmas adagokat

Nekem nagyon maradi a védőnőm..mindenfajta édességtől eltiltott,pedig semmi nem indokolta

Jah..plusz.Volt hogy egy szülinapi zsúr másnapján mentem hozzá,és ugye a cukrot kimutatta a teszt a vizeletből.háát úgy kiakadt...mondtam neki hogy nehogy már ne ehessek egy szelet tortát basszus

2013. nov. 12. 16:18
 6/6 anonim ***** válasza:
én csak 8 hetes vagyok de eszem a szaloncukrot.3 nap alatt sajna megettem egy zacsit.lekéne álljak vele így nem lesz jóó
2013. nov. 12. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!