Terhesseg alatt ki milyen edesseget majszol?
Én a gumicukorra vagyok nagyon rákattanva,de olyan szinten,hogyha a napi 1 csomag adagomat nem kapom meg,akkor vége mindennek:( Érdekes,terhesség előtt nem imádtam ennyire a gumicukrot. Jó,akkor is megvolt a heti egy csomag,na de napi 1?!
Az orvosom szerint azt,és olyat egyek,amit én kívánok,kivéve a káros szenvedélyek ugye(pl. dohányzás,alkoholizálás,drogozás),de szerencsére egyiknek sem vagyok a rabja,viszont a gumicukornak annál inkább:(
30hkm
Hanyadik héten jársz ?
Ahogy írtad: kis darab csoki és kis kakaó nem árthat
ÉN napi szinten megbírtam enni 1-2 szelet csányi mézest + este tévénél nasi...ami éppen találtam
Nyáron azonban a 40 fokban nemkellett a csoki,olyankor sima zabpehyhet ösdzedarabolt gyümikkel ettem.Hatalmas adagokat
Nekem nagyon maradi a védőnőm..mindenfajta édességtől eltiltott,pedig semmi nem indokolta
Jah..plusz.Volt hogy egy szülinapi zsúr másnapján mentem hozzá,és ugye a cukrot kimutatta a teszt a vizeletből.háát úgy kiakadt...mondtam neki hogy nehogy már ne ehessek egy szelet tortát basszus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!