Császár után mikor vállaltatok megint babát?
Figyelt kérdés
sima szülés,vagy császár lett megint?2013. nov. 11. 16:37
1/8 anonim válasza:
Éppen betöltötte a kettőt,mikor újra terhes lettem,így is terveztük,kb. 3 év különbséget...Még nem született meg,így nem tudom még,h sima lesz-e vagy császár.Én a sima felé hajlok,dokim is belement addig,míg kockázatmentesnek ítéli a vajúdást,ha bármi intő jelet lát,visz a műtőbe.
2/8 anonim válasza:
Még nekem is a pocakomban van a második, de 20 hónap lesz közöttük. Sima szülésre készülünk, majd egy hónap múlva meglátjuk sikerül-e :)
3/8 anonim válasza:
3 év van az 1. és a 2. között, és 15 hónap a 2. és 3. között. mind császáros volt :D
4/8 anonim válasza:
5 év és 1 nap van a legkisebb és a legnagyobb között, közöttük pont félúton a középső. Mindegyikük császárral született.
5/8 anonim válasza:
15 hónapos volt a lányom, amikor újra babás lettem, így szinte napra 2 év a korküli.
A második sima szülés lett, úgy hogy a fiam, jóval nagyobb volt, majdnem 4 kg, és a hegem sem volt túl vastag.
Egyébként sokkal jobb volt a sima szülés, minden szempontból és féltem tőle nagyon, az első sürgősségi császár volt, igen rémisztő volt a szülés. A másodikat másik dokinál szültem, aki nagyon természetes szülés párti, szerintem nagyrészt a dokin is múlik, hogy milyen szülés lesz.
6/8 anonim válasza:
2eves volt mikor a tesó megfogant igy @ev 9ho van köztük! Sajnos mind a 2 császár
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Ezek szerint senki nem vállalt annyira hamar tesót.(nekem még 7hós,de már nem bánnám ha jönne a tesó)
2013. nov. 16. 19:58
8/8 anonim válasza:
3. vok, én írtam, hogy a két kisebb között 15 hónap van. A pozi tesztnél alig 7hós volt a középső gyerkőc. De szerintem ha nem telik el egy év a két szülés között nincs olyan orvos aki bevállalja a sima szülést. Mire vagy kíváncsi konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!